Filter

Fantastische service en snelle levering

Altijd snel en betaalbaar

Ik bestel altijd mijn banden hier en worden snel geleverd. Ook de ruime keuze is voor mij een pluspunt

Altijd de beste banden tegen de laagste prijs

Ik doe inmiddels al jaren zaken, en telkens als ik weer banden nodig heb, kijk en vergelijk ik zorgvuldig de banden en prijzen. Maar tot nu toe kom ik gewoon altijd bij jullie uit!

Tot zover prima .

Prima website, overzichtelijk en makkelijk. 1ste keer voor mij , moet nog blijken of het allemaal goed komt , ga d'r wel van uit gezien de professionele aanpak .

100% tevreden!

Heel gemakkelijk goede banden gevonden voor een mooie prijs! Ook super dat ik direct een partner kan selecteren voor de montage.

Bestel mijn banden hier altijd

Goede keuze, snelle afhandeling en montage snel geregeld. Prijs is altijd gunstig vergeleken met de rest. Kan BandenConcurrent echt aanraden.

Goed en goedkoop

Veel keuze. Bestelproces is prima. Moet nog even wachten hoe logistiek verloopt maar daar heb ik het volste vertrouwen in.

Snelle levering en goede service, voor de 2e keer banden besteld

Gewelig

De beste banden volgens de ANWB test en zeer gunstig geprijsd!

Ik koop altijd banden bij jullie weet u waarom ze zijn goede banden nooit klacht gehad . Aan het telefoon behandeld deze mensen je goed Altijd kan je terecht bij hun als er iets mis is geweldig heel erg bedankt ik hoop dat jullie heel veel jaren nog zo door kan gaan .

Fijne website en snelle service

Duidelijke webshop waar je goed doorheen kan komen. Snelle en duidelijke service

Makkelijk de juiste band en specificaties te zoeken

Recent een 2de hands bedrijfsbus gekocht waarvan de banden aan vervanging toe zijn. Met behulp van bandenconcurrent binnen no time de perfect geschikte banden gevonden voor onder mijn bus zodat ik weer zorgeloos en veilig de weg op kan!

je krijgt wat je bestelt

Je krijgt wat je bestelt, duidelijke afspraken en service. Geen extra problemen of handelingen

Duidelijke website met een mooi aanbod verschillende merken

Voor mijn auto was ik opzoek naar een set zomerbanden die ook goede performance hebben. na wat googlen kwam ik uit bij BandenConcurrent, het type en merk wist ik van te voren eigenlijk al en de prijs bij BandenConcurrent is ook zeer goed.

duidelijk en voldoende keus, ook voor zware voertuigen

netjes en duidelijke site, voldoende keus en goede prijs.

Goede ervaring met bandenConcurent

Goede ervaring top service en goedkoper dan andere leveranciers

Altijd de juiste keuze

Heb meerdere malen besteld bij de bandenconcurrent en altijd de juiste bestelling snel ontvangen

Snel, goedkoop en goede kwaliteit

Ik was opzoek naar een echte kwaliteits band en bij BandenConcurrent hebben ze zo wat alles. Dit ook nog voor de meest voordelige prijs en de snelste service, gemonteerd bij een garage om de hoek.

geweldig service en ruime keuze in banden. Word snel geleverd en onbeschadigd. Top website Zelfs bij bestelling advies om ventielen bij te bestellen ter herinnering. Goed over nagedacht.

snel eenvoudig en goedkoop

Eenvoudig te bestellen worden snel geleverd overzichtelijke site met vergelijkingen en een goede prijs

Snel en simpel banden kopen en dat ze dichtbij gemonteerd worden.

Snel en simpel banden kopen en dat ze dichtbij gemonteerd worden.

Makkelijk en overzichtelijk

4 nieuwe banden besteld voor een leuke prijs! Wordt afgeleverd bij de garage super service.

Helemaal super

Breed aanbod, goede informatie, scherpe prijzen en uitstekende service.

Uitmuntend

snelle en uitstekende service