Filter

Zeer overzichtelijke website en makkelijk te bestellen

Zeer overzichtelijke website en makkelijk te bestellen

Snel gevonden wat ik zocht

Het moet nog bezorgd worden, maar bestellen ging prima

makkelijke check out

makkelijk te bestellen

Een goed gevoel

Eerder banden gekocht Bij de montage partner af geleverd Zeer tevreden

makkelijk bestellen

Deze site zijn ze makkelijk te bestellen ik bestelde ze altijd in Duitsland en nu na zoeken op internet kwam ik bij jullie uit .Er stond een goede uitleg bij over de veiligheid van de banden zoals ze zeggen Safety first!! en daarbij kunnen we als gezin genieten om veilig de we op te gaan met vele kilometers n het vooruitzicht ........

snel eenvoudig

via de site snel duidelijk en eenvoudig te bestellen en montage te regelen

Vlotte afhandeling en mooie prijs

Prima aanbod aan banden. Heel vlot via de website 4 Michelinbande tegen voordelige prijs besteld. Top!

Snel betrouwbaar kwaliteit

Snel en makkelijk te bestellen Snelle levering Top firma

Levering perfect conform de afspraak

Levering, hoef , montage perfect, kortom een prettige en probleemloze ervaring

Gemakkelijk

Zeer ruime keus aan banden waar alle informatie duidelijk staat vermeld

altijd een snelle levering

Goede service. Snelle levering

goede overzichtelijke en duidelijke website

Goede informatie van de klantenservice om een juiste keuze voor de nieuwe zomerband te maken.

prima prijs kwaliteit

Gemakkelijk te kiezen banden en montagebedrijf. Prijs is veruit het goedkoopste.

Snelle levering, goed geprijsd.

Super eenvoudig te bestellen

Erg makkelijk om te bestellen en zeer veel keus qua banden! Top!

overzichtelijke en klantvriendelijke website

De website van bandenconcurrent vond ik zeer prettig en makkelijk in gebruik. De producten worden ruim voorzien in de nodige informatie. Je kan goed een selectie maken op wat voor soort product je wilt. Hierdoor kan je snel een keuze maken. Waarbij de prijzen ook nog eens zeer netjes zijn.

Super makkelijk op deze manier!

Heel erg fijn! Zelfs voor een vrouw! Zoek de banden die je nodig hebt, en de rest wordt geregeld!

Snelle levering en prima keus

Altijd mijn banden netjes geleverd en keuze voldoende. Daarnaast scherp geprijsd en locaties voldoende te selecteren voor montage tegen nette prijzen

Ik bestel altijd mijn banden via Bandenconcurrent, heb nooit problemen gehad. Top kwaliteit voor een mooie prijs.

Makkelijk en goedkoop

Werkt prima

Snel levering altijd nette service en mooie prijzen

Makkelijk en snel te bestellen

Het mijn eerste keer dat ik banden bestel. Werd er door mijn zoon op gewezen en hij had gelijk. Simpel en duidelijke website. Een echte aanrader.

Is altijd super

Bestel maandelijks bij jullie de banden Is altijd super geregeld, ik heb een autobedrijf

Banden en gelijk afspraak APK geregeld.

Banden worden bezorgd bij een zelfgekozen locatie die ook direct de APK doet. Vroeger liet ik de banden thuis bezorgen, maar nu gekozen voor bij een montage partner. Hoef ik niet meer rond te bellen wie de banden wilt monteren en naartoe te sjouwen. Ook worden ze nu gelijk gemonteerd voor de APK keuring, dus dat ook geregeld op 1 locatie op 1 dag.

Snel duidelijk

Het advies was heel duidelijk en de montage partner is bij mij in de buurt dus top

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA