Filter

Gemakkelijk zoeken en bestellen

Fijne site, gemakkelijk filteren op soort band, merk, etc Ik hoop dat de bestelling ook tijdig wordt geleverd, maar dat is nog even afwachten :)

Overzichtelijk en snel besteld

Ik kon makkelijk en snel vinden waar ik naar opzoek was en daardoor lukte het snel te bestellen wat ik moest hebben

Top bedrijf!

Ik bestel mijn banden altijd van bandenconcurrent. Top bedrijf, top service en de levering is altijd netjes op tijd. Ik raad het bedrijf altijd aan, aan anderen, ga zo door!

Goedkoop en eenvoudig te bestellen. De naam van het bedrijf spreekt voor zich!

Ik bestel normaal veel bij een grossier van Parts Point waar ik eerder zelf ook gewerkt heb. Verassing, de banden zijn ontzettend duur. Met name omdat deze uit Nederland moeten komen vanuit Allianz. Ik heb nu Pirelli's bij jullie besteld voor de voorkant, waarvan één met een flinke korting van ongeveer €40,-. De maat die ik achter nodig heb stond er alleen niet bij dus dat zijn twee Michelins geworden. Nou heb ik best brede bandjes besteld dus ik ben €630,- lichter. Dat lijkt misschien veel geld maar bij de concurrent had ik €100,- extra kunnen betalen voor halvering van grip en verdubbeling van brandstofverbruik. Alle labels gingen er op achteruit en de prijzen omhoog. Al met al ben ik ontzettend blij met jullie. :)

Top banden

Gemakkelijk te bestellen. Worden op tijd bezorgd. Mooie prijs. Prima service.

top

makelijke site en betaalbare topbanden

Snel

Alles verliep soepel perfect

Gemakkelijk, veel montagebedrijven en goedkoop!

Dit is de eerste keer dat ik er gebruik van maak, maar het ziet er allemaal erg gemakkelijk uit! Ik kan het, tot nu toe, zeker aanraden!

Very easy to use

Excellence service

Makkelijk en snel besteld!

Bestel eigenlijk altijd via bandenconcurrent. Makkelijk en snel online geregeld! Ideaal!

Snel en makkelijk besteld zo gedaan

Bestelling ging heel snel

Krijgt wat je besteld En het zijn geen oude ( overjarige )banden

Snel en prima een keuze kunnen maken

Het is overzichtelijk en makkelijk om een juiste keuze te maken die past bij mijn wensen. Daarnaast wisten ze mij automatisch een voordeligere band aan te bevelende met dezelfde/ betere kwaliteiten.

Goede prijs-/kwaliteitverhouding en snel geregeld.

Duidelijke website waardoor de keuze makkelijke te maken is!

Op de site meerdere banden vergeleken en uiteindelijk een keuze kunnen maken. Alles was erg duidelijk uitgelegd!

Makkelijk bestellen en goede prijs

Eenvoudig kiezen van de banden en montage partner. Prima prijs

Nette en fijn werkende webshop.

Goede gebruikerservaring op de webshop en goede prijzen!

Tot heden de beste, goede prijzen, goedkope montage, duidelijke en snelle sercice.

Zie bovenstaande regel

Bestelling ging erg makkelijk

Bestellen ging erg gemakkelijk! Ook het vinden van een montagepartner verliep soepel. Hoop snelle service voor levering van de banden!

Snel geleverd en goede service

Dit is nu de 2e keer dat ik hier een set van 4 banden koop de toyo proxes tr1. Het is netjes verpakt en snel geleverd al met al erg tevreden

goede ervaring bij vorige banden wissel

goede ervaring bij vorige banden wissel

Super en snel levering

Altijd goed goedkoopste en snel leveren

Snel gevonden met goede prijs.

Is nu voor de tweede keer dat ik banden bestel. Gaat supermakkelijk en ik kan de banden zo bij mijn garage laten afleveren. Overzichtelijke site en ruime beschrijving bij iedere band. En de prijzen kan niemand aan tippen. Voor mij een topbedrijf.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA