Filter

Heel goed,

Goede beschrijving van de band en groot voordeel geen verzendkosten, ook niet bij een band uh

Fijn bedrijf

Al meerdere keren besteld. En goeie ervaringen mee. Snel geleverd en fijne afhandeling. Aanrader!

Prima prijs

Goedkoopst

Fijne website en keurig bezorgd.

Een goede overzichtelijke website, duidelijke informatie, ......fijn om uit te zoeken.

Snelle service en de beste prijs!

Snelle service en de beste prijs! Nergens zo goedkoop!

Snel top service

Perfect en snel geleverd

Snel en goed

Snel gevonden, snel geregeld!

Uitstekende service en eenvoudig bestellen!

Ik ben zeer tevreden over Banden Concurrent! Het bestellen van banden was ontzettend makkelijk dankzij de overzichtelijke website en duidelijke informatie. De levering was snel en precies zoals beloofd. De prijzen zijn scherp en de kwaliteit van de banden is top. Daarnaast was de klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Ik ga hier zeker weer bestellen en kan Banden Concurrent aan iedereen aanraden!

Super fijne website en duidelijk overzicht

Groot gross aan autobanden. Fijne en duidelijk omschreven website

Perfect.

Goede ervaring, hoop dat ze op tijd binnen komen.

Mooi en snel goeie keuze gemaakt

Makkelijk en snel

Banden worden snel geleverd en kunnen daardoor snel gemonteerd worden en dicht bij in de buurt altijd wel een garage waar je ze kan laten bezorgen. Alleen helaas zitten er niet standaard nieuwe ventielen bij die moet je helaas nog apart erbij bestellen.

Superservice en snelle levering tegen scherpe prijzen!

Inmiddels diverse keren banden besteld maar altijd keurig geleverd zonder problemen en tegen een scherpe proijs

Ik had er meteen een band mee!

Makkelijke en overzichtelijke website, tips bij je bandkeuze of een alternatief. Zeer scherpe prijs waar niemand tegenop kan! Eenvoudig en snel bestellen en laten monteren bij een bedrijf op 1,76 km van mij vandaan, wat wil je nog meer? Red Bull mag dan de snelste zijn met een bandenwissel, de bandenconcurrent is de goedkoopste!!

Goede service en topprijzen

Goede ervaring, bestellen gaat makkelijk en bezorging bij montagepartner is ideaal! Banden zijn aanzienlijk goedkoper dan bij concurrenten.

Goedkoopste die ik kan vinden

Goede prijs voor winterbanden en een montagebedrijf vlakbij

Prima prijzen en gemakkelijk te bestellen

De manier van bestellen is heel makkelijk. De prijzen liggen een stuk lager dan bij de concurrent.

Goede prijs

Ze hebben de banden die ik hebben wil voor een goede prijs. Kunnen direct bij de garage afgelverd worden die ze gaan monteren.

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Een erg overzichtelijke site met snelle levertijd

Ik en mijn 3 zonen kopen hier al jaren. En dat bevalt prima

Goede keuze uit alle soorten banden. En niet te vergeten de snelle levering

Voortreffelijk

Snel en betrouwbaar.

Uitekende prijs kwaliteit verhouding

Goede duidelijke omschrijving van de banden. Mooi website. Snel met bestelling

Hey zijn super goeie banden

Ik bestel ze opnieuw omdat ik deze super fijn vind

Banden besteld ,en nu afwachten maar

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA