Filter

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden,

Waarom moeilijk als het makkelijk kan

Even de maat van de banden meten, gewoon een foto maken van de band. Op de site van de bandenconcurrent de juiste maat intoetsen, all season ingevuld en Runflat omdat wij BMW rijden en voila daar rollen alle keuzes eruit. Even controleren en montagepartner uit de buurt kiezen en klaar is kees.

Het adres voor de vervanging van de banden is dichtbij en u was de goedkoopste

De bestelling g8ng eenvoudig

Snel geleverd.

Snelle levering.

Goed geregeld

Goed geregeld, snel geleverd

Goeie webshop

Webshop is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Producten die niet op voorraad zijn zijn ook niet te bestellen. Zo weet je zeker wat je besteld kan ook geleverd worden.

Supergoede leverancier

Koop hier al jaren mijn autobanden grote collectie en zeer snelle levering, top!

super snelle afhandeling

zeer snelle service

Overzichtelijke website, betrouwbaar en snel besteld

Ik heb al eerder gekocht bij bandenconcurrent en waar je ook zoekt, bandenconcurrent is eigenlijk altijd het goedkoopst. Levering is prima, en kwaliteit is goed.

Uitgebreide keuze aan banden voor een eerlijke prijs!

Net een bestelling gedaan van 2 nieuwe banden. De keuze was reuze, maar uiteindelijk gekozen voor Michelin Primacy 4. Vergeleken met andere bandenaanbieders en/of garages voor een prima prijs. Bestellen ging makkelijk. Of de banden ook zo snel bezorgd worden als aangegeven op de site, kan ik nog niet zeggen.

Zeer betrouwbaar bedrijf

De Bandenconcurrent kom heel goed en betrouwbaar over. Vragen worden direct beantwoord, en het aanbod is formidabel.

Een overzichtelijke website

Een overzichtelijke website waardoor je geneigd bent om hier te bestellen. Tevens worden er ook goedkopere alternatieven weergegeven.

Snel en duidelijk.

Het bestellen was een fluitje ven een cent.

Ik heb hier vaker mijn banden besteld, goede service en snelle levering! Goed prijs en kwaliteit! Zeker een aanrader!

makkelijk bestellen

Tot nu toe gemakkelijk

Banden moeten er nog onder maar het bestellen ging gemakkelijk

Meerdere keren besteld, altijd goed!

Bestel hier al jaren mn banden en het word altijd snel geleverd en altijd de juiste band tegen de beste prijs!

Easy procedure, low costs and a wide range of tires

I was searching for a specific tire, which i was able to easily find along with other recommended options. The payment procedure was simple and I also liked that fact that i can have it delivered straight to the installer.

Top banden voor goedkope prijzen

Helemaal top

Goedkoopste site, goede service en kwaliteit

Je kunt elders gaan shoppen, bellen en gaan vergelijken maar steeds kom ik terug bij de bandenconcurrent omdat ze de goedkoopste zijn in alle merken.

goede banden voor een lage prijs

als ik hier mijn banden koop scheelt het veel geld vergeleken met via de garage. Ik kan ze wel bij de garage laten leveren wat heel fijn is! En het contact als je ze belt is ook fijn en duidelijk

beste prijs-kwaliteit verhouding

Bandenconcurrent heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding op internet. Ook handig om de banden meteen bij de montage-partner te laten bezorgen zonder daar nog af te rekenen! Ik zou dit iedereen aanraden in plaats van de merkdealers.

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken Goede prijs en kwaliteit!!!

Makkelucke website en snel gevonden wat ik nodig heb. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Super gemakkelijk

Na gezoek en teleurstellende resultaten op oa marktplaats gedacht schei ermee uit en koop op zeker. En das dus gewoon nieuw.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA