Filter

Goede prijs!

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding!

Snel geregeld

Ff de juiste band geslecteerd en bandenpartner. Piece of cake.

Makkelijke website Waar voor je geld, goede prijs kwaliteit Goede, snelle service

Voordelig geprijst

Goed gekeken naar meerdere sites en 2e hands zaken en kom toch uit bij deze site erg goed geprijst

VERY PROFESSIONAL AND QUICK

I was sceptical as first, but to my surprise it was very straight forward and the service were exceptional

Altijd een super ervaring met Bandenconcurrent.nl

Inmiddels al meerdere keren banden via Bandenconcurrent gekocht. Goede prijzen en het is natuurlijk ook erg makkelijk dat je via de website een montagepartner kan uitkiezen. Het ruime aanbod maakt het een erg prettige ervaring.

Geweldige service en levertijd!

Topservice!

Fantastisch!

Banden bestellen ging super snel! ben erg tevreden met hoe makkelijk is om de banden te betellen. Extra hup via de hulplijn heeft ook geholpen om de juiste keuze te maken!

De banden waren snel en goed geleverd. en de monteur heeft ze goed gemonteerd. Makkelijk als je zelf rustig je eigen band wil uitzoeken. Dat is ideaal en kun je alles goed met elkaar vergelijken.

Perfecte service

Snelle levering. Alleen maar tevredenheid

als je weet wat je wilt is het heel makkelijk bestellen en de prijzen zijn ook nog eens super.

Ruime keuze, makkelijk bestellen, top prijzen !

Geweldig!

Afspraken worden nagekomen. Scherpe prijzen.

Goed geregeld.

Alles was goed geregeld. Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden, en ik kom mijn banden volgen enzo zien wanneer ze bij de garage aankwamen. En afspraak gemaakt en de volgende dag zaten ze der al onder. Goede samenwerking tussen jullie organisatie en de autogarage perfect. Zal in de toekomst zeker terug komen.

Goeie service en snel

Goeiebanden voor een goeie prijs

Geweldig, makkelijk en snel de goedkoopste banden!

Ik bestel nooit meer mijn banden ergens anders. Voor mijn vrienden en familie bestel ik hier ook. Beter dan dit vindt je nergens. Zeer goede A merken stukken goedkoper. Daarnaast is het zeer makkelijk om de banden bij aangesloten garages in jouw buurt te laten bezorgen die de banden vervolgens netjes monteren. Ook dit gaat bij mij tot nu toe zonder problemen en verloopt soepel. Net 4 banden besteld die elders per stuk 20 euro duurder zijn. Ik wacht rustig op een belletje van de garage als de banden binnen zijn en maak een afspraak wanneer het mij uitkomt. Bedankt Bandenconcurrent! Tot snel, want mijn partner kreeg te horen bij de APK dat in het voorjaar 2 banden vervangen moeten worden.

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen. Goede prijzen.

Great Prices, Seamless Ordering, and Quality Products at BandenConcurrent.nl

I recently purchased tires from BandenConcurrent.nl and had a fantastic experience! The pricing is very competitive, which initially drew me to their site. The ordering process couldn't have been smoother – it was straightforward and quick from start to finish. Overall, I highly recommend BandenConcurrent.nl for anyone in the market for new tires. They deliver not only on price but also on quality and customer experience. A solid choice for online tire shopping!

Snelle website, goede service

Goede prijzen, snelle afhandeling en service

Weer super snel geregeld

Even snel de banden wisselen voor de APK keuring nu de lente weer begint. Mooie prijs, gratis bezorgd bij mijn garage. Helemaal in orde.

Makkelijk zoeken en prima prijs.

Hopelijk gaat de montage ook vlot.

Duidelijke site met goede prijs/kwaliteit verhouding

Via google zoekopdracht op deze site gekomen, ruim aanbod met duidelijke omschrijving en goede prijzen.

Ik besteld altijd op deze webshop omdat ze veel en een goedkoop aanbod hebben. Nooit geen problemen gehad

Super prijs kwaliteit verhouding makkelijke site om te bestellen

Super tevreden, de prijs en kwaliteit goede verhouding en de site is makkelijk te doorlopen,

Goede snelle levering

Makkelijk zoeken en goede snelle levering.

Mijn ervaring is perfect.

De vorige bestelling ging ook heel erg soepel ,dus daarom nu maar weer

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA