Filter

Gebruiks vriendelijk

Goede prijs snel en vertrouwd

Altijd een goede band met Bandenconcurent

Best

The best site,best quality

Makkelijk en snel bestellen

Bestellen ging goed. Bij betalen had ik mijn Rabo scanner nodig die had ik natuurlijk niet bij maar. Toen maarsnel thuis opnieuw bestellen.

Super makkelijk en ruime keuze

Ik heb erg weinig geld vanwege mijn lage inkomen. Door de ruime keuze kan ik met sparen en zuinig leven mijn lieve kleine ford Ka gelukkig voorzien van nieuwe schoentjes Bedankt ik ben erg gelukkig met jullie

gemakkelijk bestellen goed overzicht ; )

en betrouwbaar en op tijd leveren en de prijs goed

Snel direct and easy…!!!

Goede prijs en (!) een Nederlandse winkel!

Wat minder goede ervaring met duits online bandenwinkel!

De goedkoopste van Nederland, snel geleverd

Binnen 3 dagen zijn de banden geleverd. De dotcode was slechts een paar weken oud. Top dit!

Top!!

Goede prijs kwaliteit, snelle levering, netjes gratis bezorgd, kortom perfect.

Prettige website

De website is gebruiksvriendelijk en je kan alle informatie die je nodig hebt op logische plekken vinden. Levering bij montagepartner is ook prettig en het selecteren hiervan was makkelijk. Verbetering zou nog kunnen zijn als je ook meteen de leverdatum weet en een afspraak voor montage kan inplannen.

Overzichtelijk

Er is veel keuze en erg overzichtelijk! De prijzen zijn erg goed vergeleken andere websites.

Al vaker hier besteld , gaat altijd goed

makkelijke site, goeie info , uitstekende prijs

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Goedkoop en makkelijker kan het niet

Duidelijke site en vooral erg aantrekkelijke prijzen. Ook een montagepartner was snel gevonden, ook in mijn woonplaats.

Snelle levering en voordeligste aanbieder

Via internet besteld snelle levering en voordeligste aanbieder

Altijd voldoende banden op voorraad

De beste banden voor de goedkoopste prijs vind je hier

Snel goede banden nodig? Bij de bandenconcurent snel en duidelijk jou keuze uitgezocht. Met of zonder montage, de keuze is aan jezelf. Al meerdere banden gekocht en nooit een probleem ondervonden. Prima geregeld zo..........

goed geregeld

makkelijke site voor de banden

Goede prijs kwaliteit verhouding

Overzichtelijke website, goede betaalbare prijzen, zeker aanrader

Uitstekend!

Geweldige ervaring snel en gemakkelijk

Super ervaring met dit bedrijf

Super ervaring met dit bedrijf zijn super vriendelijk en helpen je goed een echte aanrader!!!zal mijn banden hier altijd kopen

simpel, duidelijk en snel

uitleg duidelijk vermeldt op de site. Het is letterlijk click & collect

Scherpe prijs, goede kwaliteit

Zojuist mijn huidige banden weer besteld, rij ik nu 85000 km mee! Tristar 245/50/18 all-season onder een Mercedes S-klasse. Bij Bandenconcurrent nóg goedkoper gevonden dan 2 jaar geleden. Levertijd moet ik nog afwachten.

Niks op aan te merken

Goede prijs-kwaliteit service.