Filter

Karig met korting

Heb er 4 banden besteld voor de prijs waarvan je wel kon weten dat het bedrag op de website niet klopte .. het scheelde 130 euro per band met de werkelijke prijs .... Helaas heeft het totale korting mij maar 60 euro opgeleverd ... beetje teleurgesteld... Maar Thomas maakt het voormij netjes in orde ;-)

super snel geleverd netjes verpakt en altijd een correcte prijs

bestel er al meerdere keren voor particulier eigen gebruik

Goede prijs kwaliteit

Snelle service en goede prijs kwaliteit

Prijs goed maar nog wachten op beloofde levering

Prijs goed maar nog wachten op beloofde levering, kan pas wen beoordeling invullen nadat er geleverd is door deze internetwinkel. Veel succes !

snel en makkelijk

lekker makkelijk en snel en geleverd waar je wilt.

Very competitive price

One of the best price you get in Europe for a new tires

Eerder hier besteld

Er ging iets mis met demo banden die tijdens demonstratie kapot bleken te zijn gegaan. De klantenservice heeft dit uitstekend opgelost

Goed geregelde website

Makkelijk vinden en veel keuze

grote keuze voor elke prijs

makkelijk geklikt en besteld

Goede keuze

Nu wachten op de banden. Snelle reactie telefonisch

Goede ervaring met producten en ook de klantenservice, die snel en behulpzaam is. Veel informatie op de website en ook nog overzichtelijk ondanks heel veel informatie. Ik zou hier nogmaals banden kopen.

Goede plek om banden te kopen

Het is een goede plek om banden te kopen. Alles informatie is duidlijk, veel opties en je kan verschillende banden vergelijken. Het is dus makkelijk en geef super snel ervaring om banden te kopen.

Bandenconcurrent doet zijn uiterste best voor zijn klanten

Ik heb in december 4 banden besteld. 2 banden waren onmiddellijk geleverd en 2 banden zijn door DPD (de koerier) kwijtgeraakt. Bandenconcurrent heeft onmiddellijk een onderzoek ingesteld en nagenoeg dagelijks contact met mij gehouden. Ondertussen zijn gewoon nieuwe banden verzonden om mij niet te laten wachten. Mijn waardering voor de inspanning en de communicatie. Een leverancier kan pas het verschil maken als er problemen opgelost moeten worden, dit is zeker goed gegaan.....

scherpe prijzen snelle levering

Duidelijke site en goede prijzen

Netjes, overzichtelijk en snel

Via google bij jullie terecht gekomen. Inderdaad de concurrent om voordelig banden te zoeken.

goede levering

goede levering en gemakkelijk zoeken

Prettig winkelen dankzij een duidelijke website.

Dankzij de overzichtelijke website met veel informatie per band, kon ik snel de keuze maken voor de banden voor mijn oldtimer. Daarnaast had ik nog een vraag voor het leveren van binnenbanden. Dankzij de chat mogelijkheid kreeg ik ook daar snel duidelijkheid over.

Eenvoudige en duidelijke aankoopmanier

Heldere website en genoeg keuze voor betrouwbare montagepartners. Is een positieve aanbeveling waard om het in elk geval mee te nemen op de shortlist van aanschaf nieuwe banden.

Snel geregeld

Banden nodig voor VW Caddy, makkelijk menu en ruime keuze. Zo gepiept!

snel en eenvoudig!

Jullie bieden scherpe prijzen én de mogelijkheid de banden bij een partner te laten monteren. Dat is pas echt ontzorgen. Dat zal voor veel consumenten een reden zijn om voor jullie bedrijf te kiezen.

ging gemakkelijk

de prijs is goedkoper dan bij een garage en de service van afleveren bij een partner van hun vind ik fijn. Dus ik beveel bandenconcurrent aan.

goed bedrijf maar wel opdringerig als je niet reageert

ik was een band aan het bestellen maar moest even bericht van mijn monteur afwachten. Ondertussen werd ik door jullie behoorlijk gespamd met allerlei waarschuwing-achtige mails van `laatste kans`en `je band is bijna uitverkocht` Ik vind dat soort opdringerige en dwingende spamberichten irritant en klantonvriendelijk. Het geeft Uw bedrijf een beetje imago dat alleen omzet telt

goedkoop en snelle geleverd

zeer breed gamma en snel geholpen met de nodige hulp van hun goede chatbot

Goede levering

Het is een makkelijke overzichtelijk website. Banden zijn goed te zoeken. En makkelijk afhandeling.

Eerste keer bij bandenconcurren

Geweldige prijzen de zelfde band koste mij in de winkel 170 euro en bij banden concurrent 135 zo hoort het jongens

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA