Filter

ik krijg nieuwe banden

Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Kan ze laten bezorgen op elk adres.

Dot was goed, snelle levering

Was sceptisch over advertentie, banden 2025, dot was 2024 week 44, prima

Makkelijk bestellen, niet duur

Makkelijk bestellen; niet duur en betalen via Klarna.

Was er snel en goede spullen

Ik ben erg tevreden

Mooie overzichtelijk site en scherpe prijzen.

Veel keus aan banden voor alle type auto's en budgetten. De site is overzichtelijk en makkelijk te hanteren. Vergeleken met andere banden sites hebben ze de scherpste prijzen.

Banden en prijs is goed hopelijk worden ze volgende keer sneller geleverd.

Banden zijn oké leveren mag sneller

Poprostu znam tą stronę często ją przeglądam.

Fijne overzichtelijke site

Fijne site snelle levering goede prijs

Overzichtelijk, scherpe prijzen en snel

Duidelijke en gebruiksvriendelijke pagina met goede informatie. Zeer groot aanbod in div. prijsklasse. Zeer aan te raden

Nette overzichtelijk website zonder afleiding. Nette prijzen

Normaal bij de grossier een stuk duurder. ook zijn er alternatieven om voordeliger uit te zijn!:)

Bandenconcurrent, De oplossing voor jouw probleem.

Zit ik gister met mijn goeie gedrag te pokeren in holland casino, rijd mijn vriendin met mijn auto een fuik in! En je raad het al, banden niet goed genoeg! Na het verliezen van een fortuin aan de pokertafel, kreeg ik dus ook nog eens te horen dat ik 4 nieuwe banden moest kopen, en dat wel binnen 2 weken! De auto mag de weg niet meer op en aangezien dit mijn inkomstenbron is, hebben we dan een probleem in inflatie Nederland. Niet dankzij bandenconcurrent! Door te kunnen betalen met klarna en de snelle levering kan ik Maandag middag weer de weg op om mijn werkzaamheden te hervatten!

Top en snel geregeld

Goedkoop en snel geregeld allemaal. Inclusief monteren in de buurt van je woning

veel keuze

Ruime keuze in de banden , plus montage punten .. duidelijk in prijsopbouw

Tevreden

Ik bestel al een tijdje bij jullie en ik ben telkens tevreden met me bestelling

Geweldige leverancier

Super hulp als ik er niet uit kom, betaalbaar en wordt meteen bij de garage geleverd voor montage, top.

Makkelijk en snel te regelen

Vorig jaar juni ook banden besteld via banden concurrent en die laten bezorgen bij een aangesloten bedrijf en dat is goed bevallen vandaar dat ik weer via banden concurrent mijn banden bestel. Het is makkelijk te regelen en een stuk goedkoper dan andere garages.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

IK bestel mijn banden al een aantal jaar via Bandenconcurrent.nl. Ze zijn altijd afspraak nagekomen en leveren gewoon waar voor je geld.

Gunstig geprijsd

Lekker makkelijk via internet

Scherp geprijsd, goede service

Altijd prima aanbod tegen scherpe prijzen.

Makkelijk systeem

Makkelijk systeem met uitgebreide keuze

De site geeft duidelijke informatie over te maken keuzes!

Duidelijke uitleg over het bestellen van banden en montage. Je weet vooraf waar je aan toe bent als je naar de montagepartner rijdt.

Altijd goede en snelle service

Autobandenconcurrent is al jaar en dag onze betrouwbare banden verkoper. Gewoon altijd goed ! Niets meer niets minder dan dat.

duidelijke site

goede prijzen en snel kunnen bestellen

Makkelijk te navigeren website

Juiste info op basis van gevraagde input. Ruime keuze in elk segment dus eenvoudig kiezen

Goede prijzen

Ruime keuze banden met een goede prijs.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA