Filter

Duidelijke website, makkelijk bestellen

Duidelijke website, makkelijk bestellen. Hele scherpe prijs. Voordeel is een waanzinnige ruime EUR 100 per band!

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk keuze te maken

Goede service en snelle levering

Super service! Heel goed geholpen en geven goed advies. Producten snel verzonden wat ik erg fijn vind! Ga zo door.

Makkelijk te bestellen

Alles is vlot te vinden en te bestellen. Werkt zeer goed

Super snelle service

Snel en goed

Snelle levering en altijd goed. Bestel al jaren via hier

Snelle service Goeie service Bestel meermaals per jaar banden privé en zakelijk.

Goeie service

Prima service, professioneel bedrijf

Banden besteld en bij het bestellen gelijk de keuze gekregen voor montage en deze kan je direct afrekenen. Na het bestellen werd ik nog geattendeerd op de keuze voor nieuwe ventielen ( had dit eerder gezien maar niet gekozen) ook direct meegeleverd met de banden naar de gekozen montage bedrijf.

Simpel, snel voor de juiste prijs

Eenvoudig en duidelijk. Zo moet online werken.

tot nu toe altijd goed

nog noot geen problemen gehad met hun

Eenvoudig en concurrerend

Ruime keus aan banden met goede uitleg van de eigenschappen. Door dit vergelijk heb ik een andere (betere) keus gemaakt dan wat ik van te voren zocht.

Beter en sneller kan niet

Via de overzichtelijke dit app zijn de juiste banden snel gekozen en besteld. Ook de levering aan huis verloopt perfect. Wil nooit weer anders.

Scherpe prijs, prima assortiment en korte levertijden

Opnieuw na 4 jaar een volledige set all weather banden bij Bandenconcurrent besteld. Dit gezien de prijs - ook dit keer weer de scherpste en leverbaarheid en mijn ervaringen met het service punt waar de banden gemonteerd worden.

Handig, snel en goede prijs

Handig, snel en goede prijs voor twee banden. Ook handig dat er meteen een montagebedrijf aan wordt gekoppeld.

Goede service en verstand van zaken. Tevens snelle levering

Ik zat te twijfelen tussen 2 merken en ik kreeg goede feedback en de verschillen. Ik ga nergens anders mijn banden bestellen dan bij Banden Concurrent. Ik kan het iedereen aanraden!!

Competitive prices

Recommended by different sources, it was really easy to find my tire with great price

goed snel en betaalbaar

precies gekregen wat ik besteld had. Top.

Goede banden voor een laag prijs!

Goede banden voor een laag prijs! Overal gekeken naar banden maar toch wel 1 van de beste banden vindt je hier op BandenConcurrent.nl

Snel en gemakkelijk! Was een service.

Handig overzicht van alle banden keuzes, duidelijke metingen en prima prijs. Ook fijn dat er een automatische koppeling met garages in zit om je banden te laten omwisselen. Kortom, top!

Scherpe prijzen, snelle levering

Altijd goede ervaringen gehad met deze firma !

Elke band die je zoekt tegen de beste prijs

Need I say more ? Serieus bedrijf die goed bekend in de markt staat.

Makkelijk bestellen en levering via montagepartner

Snel en makkelijk besteld en banden worden afgeleverd bij de aangegeven montagepartner. Geen werk mee zelf

Goede keuze en snelle website incl ruime keuze in montagepartners.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA