Levertijd niet conform afspraak, oude DOT code en slechte klantenservice
Ik heb op 3 januari banden besteld. Bij het bestelproces werd aangegeven dat de banden op voorraad waren en dat verwachte levering tussen 7 en 9 januari plaats zou vinden. Op 9 januari had ik nog geen track en trace ontvangen. De volgende stap was de klantenservice raadplegen: telefonisch waren zij niet bereikbaar, ook niet tussen de aangegeven tijdstippen (tussen 11:00 en 14:00). Via Whatsapp heb ik toen mijn vraag gesteld en pas een dag later kreeg ik een reactie op mijn bericht dat zij zouden natrekken waarom ik geen track en trace had ontvangen.
Ik heb de track en trace pas op 13-01-2025 ontvangen. De banden zijn op 14-01-2025 geleverd.
Mijn afspraak voor montage bij de garage op 9 januari heb ik dus ook af moeten zeggen.
Over de banden zelf ben ik ook niet tevreden: de banden hebben DOT code 4723 en zijn dus al ouder dan een jaar. Dit terwijl BandenConcurrent banden met een recente DOT code belooft.
Hou de consument niet voor de gek door snelle levertijden en recente DOT codes te beloven als je dit niet waar kan maken. Ik koop hier in ieder geval nooit meer banden.
Aan de lezers van mijn review: hou ook in gedachten dat andere klanten reviews schrijven omdat zij mogelijk hun aankoopbedrag terug kunnen winnen bij het plaatsen van een review op TrustPilot. Op deze manier krijg je geen objectieve reviews. Ik schrijf een eerlijke review op basis van mijn slechte ervaring, maar als ik de andere reviews lees heeft niemand daar kennelijk last van...