Filter

Goede prijskwaliteit en veel keuzes.

Makkelijk duidelijk

Handige site qua prijs en vergelijking. Net 4 banden besteld

Prima verlopen.

Super makkelijk

Mijn bestelling ging Supermakkelijk werd goed geholpen door Tim. Zal zeker mijn volgende bestelling weer bij Bandenconcurent doen.

Supermakkelijk mijn banden gevonden!

Op aanraden van mijn bandenmontage boer op deze site mijn banden besteld die dan bij hem worden afgeleverd. Makkelijker gaat 't niet meer!

Beste banden voor de beste prijs

De banden concurrent ontzorgt elke autorijders gezien de grote keuze en concurrerende prijzen!

Superduper handig!

De grote ketens rekenen zoveel meer voor montage en nu worden mijn velgen ook nog eens gewassen en kon ik kiezen voor een oudere band met betere specs!

Perfect duidelijk

Ik zocht banden en via Julie duidelijke webshop heb ik goeie a merk banden kunnen vinden dank jullie wel

snel en goedkoop

Snel geregeld, goedkoop en toch kwaliteit

Goede service en snel geregeld

Snelle levering en goede prijzen

Bij banden concurrent vind ik altijd de juiste band voor de juiste prijs en super snel geleverd.

Gewoon Goed

*Overzichtelijke webside met veel keuzen opties. *Banden voor een scherpe prijs. *snelle levering.

Goede website en duidelijke uitleg.

De website is overzichtelijk, de informatie is duidelijk en de service is uitstekend. Ik hoop mijn bestelling snel te ontvangen en dat de banden precies zoals beschreven zijn.

Goed en snel

Makkelijk kiezen en bestellen via de site. Incl. handig overzicht met montagepartners in de buurt. Snel geregeld. Helemaal tevreden.

Goede informatie en uitleg

Iedereen kan banden verkopen, maar service en kwaliteit wordt niet door elke leverancier "verkocht". Die service, informatie en uitleg vond ik wel bij de Bandenconcurrent, klasse en ga zo door.

Duidelijke site en partner netwerk werkt prima

Supergemakkelijk

Het is super makkelijk te bestellen en te regelen echt een super site met allemaal verschillende opties

Top Service.

Concurerend! Snel! en Betrouwbaar!

Snelheid, gemak, dichtbij. Niet te duur.

Geen negatieve punten kunnen ontdekken.

2e keer besteld

Overzichtelijke website met goede banden en goede service met meerdere montage adressen. Nu voor de 2e keer besteld!

Ik heb al meerdere banden besteld bij jullie. Zijn echt hele mooie prijzen en de service is top. Komen afspraken altijd na en de website werkt ook goed. Echt een aanrader.

Super fijne site!!!

Alles super duidelijk en voor mooi prijsje!!

Kopen zonder zorgen

bij dit soort aankopen wil je duidelijkheid, bij bandenconcurrent.nl is het makkelijk bestellen zonder zorgen en snel geleverd.

Scherpe prijs, makkelijk besteld

Vaker bij deze zaak bestelt en tot nu toe geen klachten. Altijd scherpe prijzen. Altijd ontvangen wat ik bestelde zonder manco's. Zou nog rond moeten kijken naar andere deals, maar totale pakket bij deze zaak is in orde. Zolang dat zo blijft blijf ik hier bestellen. Betrouwbaarheid is mij veel waard. TOP ZAAK!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA