Filter

Soepele website

Bandenman kon de maat niet vinden, zei dat ie niet bestond. Onzin, gewoon hier in 2 minuten besteld. Fijne website ook met logische UX. Is ook niet altijd zo.

Scherpe prijzen & duidelijke informatie

Scherpe prijzen & duidelijke informatie

super goede service

heb hier al vaker banden besteld en nog nooit teleurgesteld geweest. goede service ,goede levertijd en veel banden om uit te kiezen.

Snel, makkelijk en concurerrend

Goeie banden voor juiste prijs, met diverse keus aan montage bedrijven

Prima banden en makkelijk besteld

Het bestelproces is makkelijk. Mijn ervaring is dat degene die de banden erop leggen dat vakkundig en snel doen. Je kan ter plekke wachten.

Full service ervaring!

De site is super gebruiksvriendelijk, waardoor de te maken keuze reuze eenvoudig wordt. Alle informatie per merk en model wordt duidelijk weergegeven. Bij de aankoop kan je een montage partner kiezen die de banden monteert. Montage prijs reken je direct bij aankoop af. In 1 woord: geweldig!

Bestel hier altijd m'n autobanden voor alle gezinsleden; goeie prijs, prima service, snel in huis!

Al vele jaren het standaard banden-adres voor alle auto's binnen ons gezin!

meteen de goede banden gevonden

Op de site kan je je voorkeuren aangeven en vanzelf rolt je beste keus eruit

netjes geholpen, nette zaak

Netjes met de klant, hadden voor mij ook nog vier verlengstukjes op de ventielen geplaatst, echt prima

Makkelijk, eerlijk en te betalen

Ik heb mijn autobanden in zijn maat, in alle klasse en prijzen gevonden. Nog gegevens over ventielen en nog wat alles was compleet en duidelijk. En nog verder montagepartners in de buurt meteen samengestelde en betalen dan weet je precies wat je te verwachten is. Oh! Nog banden naar montagepartner opsturen. Al deze verhaal binnen 10 min geregeld.

Makkelijk en snel

Goede banden voor een goede prijs. Laten bezorgen bik montagepartner en laten monteren ging vlekkeloos. Gewoon goed!

super goed geregeld en snel

bestellen ging super goed en snel.

Altijd snelle levering, thuis of bij de garage

Al jaren bestel ik online mijn banden. Kan goed vergelijken en de bezorging is thuis, bij een garage of zelfs met montage. Top geregeld!

In een woord: Prima!

Goede informatie over een prima product en goede ervaring met eerdere levering.

Corect price and a lot of models.Great!

Okkkk

Overzichtelijke site, ruime keuze en concurrerende prijs

Overzichtelijke site, ruime keuze en concurrerende prijs

Duidelijke website en altijd snel geleverd

In 1 word zie de titel

Complete informatie, vertrouwd gevoel

Duidelijke omschrijving, geeft een vertrouwd gevoel waardoor ik als leek gewoon zelf mijn nieuwe banden durf te bestellen.

Zeer snel mijn banden besteld en de garage geregeld

Zeer snel de banden van mijn auto besteld en een garage geregeld!

Goede prijs, helder overzicht!

Achtergrondinfo van de verschillende banden is goed, dat geldt zeker voor de prijs. Daarnaast ruime keuzemogelijkheid voor locatie van montage. Eerste keer voor mij via deze weg; dit had ik eerder moeten weten!

Goede zoeksite

Prettige site om band3n te zoeken en direct gekoppeld aan een montagebedrijf met kosten erbij.

Zeer goede en overzichtelijke website

Mijn ervaring is zeer goed. Goedkope winterbanden, en snel leverbaar. Super handig wanneer je zelf eigenlijk wat laat bent met bestellen ;)

Fijne ervaring

enorme keuze en goedkoop

Voor mijn bandenmaat 255/40 R21 zijn niet zoveel all Season banden te vinden, bij bandenconcurrent echter toch diverse merken en ook nog voordelig. En afgeleverd bij mijn garage Top!

Overzichtelijk en goedkoop

De prijs is altijd gunstig, er is veel keuze. De afgelopen twee keer ging de levering ook vlot. Verwachtbdat dat nu ook wel zo zal gaan.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA