Goede banden slechte service
Begin november een set van 4 winterbanden besteld, 19"breedset voor 245/35 en achter 285/30. Geen standaardmaten dus een beetje puzzelen om de set samen te stellen.
Na een aantal dagen worden zonder enig bericht slechts de voorbanden geleverd. Daar kan ik natuurlijk niks mee. Navraag leert me dat de achterbanden niet leverbaar zijn, ondanks dat de bestelling via de website mogelijk was. Ik ontvang een creditnota voor de achterbanden. Ik laat weten dat ik een volledige creditnota verlang, de voorbanden gaan retour en ik wil een nieuwe set samenstellen. Inmiddels een nieuwe set besteld. Deze wordt door de koerier echter lomp voor mijn deur in de straat achtergelaten, omdat er niemand thuis is. Een wonder dat ze er 's avonds nog lagen.
Ik krijg vervolgens ook een creditnota voor de voorbanden, maar er blijft een bedrag openstaan voor ventielen. Herhaaldelijk stuur ik mails om ook hiervoor gecrediteerd te worden, maar er komt geen antwoord.
Ik heb herhaaldelijk contact gezocht met bandenconcurrent, maar ik krijg geen enkele reactie meer, niet op mijn klacht over het bestelproces, niet over de bezorging, niet over de creditnota.
Kortom, goede banden, slechte service.
Geen zaken mee doen.