Filter

Super.

Snelle levering, niet duur en goede banden.

Top bedrijf

Bedankt voor het mogelijk maken van banden te kopen voor goede prijs

Prima, helder en overzichtelijk

Goede prijs en service, en het overzicht is vrij helder. Enige verbeterpuntjes die ik zou kunnen bedenken, is dat als ik een specifieke band met maat google en jullie advertentie te zien krijg, dat dat dan ook de eerste band is die ik te zien kreeg, nu moest ik iets verder zoeken.

Makkelijker side

Goede prijs en montage

Top en snel geleverd

Goedkoopste plek voor michelin banden ben helemaal tevreden!

Makkelijk, snel en goede prijs!

Lekker!

eenvoudig vanuit je luie huisstoel nieuwe banden voor je luie auto(stoel)

simpel te volgen bestellingsprocedure.

Super gemakkelijk bestellen en monteren. Goed advies aan de telefoon!

Super handig bestellen en zorgeloos laten monteren!

Beste overzicht en prijs

Goed overzicht en groot assortiment, ook voor minder voorkomende banden + concurrerende prijzen.

perfecte service en kwaliteit prijsverhouding

De service is ronduit goed en de prijzen ook.

Goede ervaring met Bandenconcurrent. Snelle levering, en laagste prijs. Ook de klantenservice is snel en oplossingsgericht. Ook wanneer je een moeilijke vraag hebt. Willem

Goede overzichtelijke site

Ik kwam voor de eerste keer bij Bandenconcurrent maar alles ging heel prettig. Banden makkelijk te vinden en de prijzen zijn erg gunstig

Altijd weer hier bestellen!

Mijn vorige banden hier besteld voor mijn Dodge Ram. Overal betaal je hier oor de hoofdprijs behalve bij banden concurrent. Nu voor de tweede keer snel en makkelijker besteld tegen een super scherpe prijs. Daar krijg je ze echt nergens voor.

Betrouwbaar adres en veel goedkoper dan bv Kwik fit

Uitstekend, makkelijk en snel

Overzichtelijke website met duidelijke (product) informatie en breed assortiment met goede prijs/kwaliteit verhouding. Reageren snel vooral via whatsapp. Nu nog wachten op de levering ;-)

Duidelijk en makelijke site

Altijd netjes en goed ☺

Goeie uitleg en snel bestellen

Snel bestellen goeie uitleg

snel en goed

goede makkelijke site en scherpe prijzen

TOP!

Makkelijke bestelling , goede uitleg. Alles helder. Prettig bedrijf. Nu nog even de bezorging afwachten ... komt vast ook helemaal goed!

Uitmuntend

Deze site is altijd mijn keuze als het gaat om banden. Ruime keuze snelle levering en altijd perfect afgehandeld. Werkelijk een topsite

Gemakkelijk

Snel en gemakkelijk bestellen. En niet onbelangrijk, prijstechnisch prima

Heldere, gebruiksvriendelijke site. Snelle levering. Ga ik zeker vaker gebruiken in de toekomst.

Snel en overzichtelijk

Fijne site om banden te bestellen Ging soepel en snelle levertijden Echt top!

Dikke prima

kon makkelijk passende banden vinden met de juiste toepassing en voorkeuren.

fijn

81 Luchthavenweg