Filter

Goede prijs en kwaliteit

Snelle levering netjes afgeleverd

Overzichtelijk

Prettig om vanuit je stoel te regelen als je weet wat je wilt hebben. Bij de dealer vragen ze de hoofdprijs voor rubber onder je auto.

betrouwbaar

Heb al meerdere keren banden bij jullie gekocht en tot tevredenheid

deuitgebreide keuze in banden

Het gemak waarmee je je keuze kan maken. uiteraard de prijzen van de banden, wat een verschil zit er in de aanbieders! Ook de montagepartners zijn tevreden over bandenconcurrent. Tevens de recensies heb ik gelezen en heeft daarbij geholpen om te kiezen voor de bandenconcurrent. Voor mij is dit voor het eerst dat ik banden bestel en laat monteren via de bandenconcurrent ben daarom zeker benieuwd hoe dit verder gaat.

De goedkoopste

Snelle correcte levering.

Alles goed en makkelijk te vinden en ruime keuze

Top bedrijf

Top bedrijf niet de eerste keer dat ik hier bestel!

Top prijs kwaliteit!

Ik zocht naar een specifieke band die overal dezelfde prijs had behalve hier. Na kort zoeken gelijk de goede gevonden±

The process was fast

I just ordered my tires and it was all seamless, will be able to install them as soon as possible

Many Tire Brands, convenient service

They provide many brands, and their service is really convenient.

Makkelijk en betrouwbaar

Na het aanmelden zeer eenvoudig af te ronden en te betalen

Simpel en snel

Makkelijk. goede prijsen en snel besteld. hoef ook zelf geen afspraak te maken bij de monteur ervoor

Prima prijs en service!

Al meerdere keren banden hier besteld en altijd snelle service en kwaliteit Prijs/kwaliteit top!

Duidelijke website

Ik heb diverse websites bezocht maar die van jullie is het makkelijkste om alle types door te zoeken. En natuurlijk prijs technisch heel goed! ( Blijf wel een Hollander hè!)

ruime keuze en goede service

Goede ruime keuze voor een nette prijs.

Voor de 4e keer een super goede ervaring!

Kwaliteit, op tijd, volgens afspraak en prijstechnisch de beste keuze.

In één woord: Gemak

De bestelling ging zeer eenvoudig!

Helder en duidelijk en goed geprijsd

Makkelijk kiezen uit een groot assortiment. Goede prijs vergelijkingen en duidelijke info.

Geweldige banden

Precies wat ik had verwacht voor die prijsklasse ben er blij mee.

Heb eerder besteld, geen problemen

Ik heb dezelfde banden voor bijna dezelfde prijs gezien op een ander site. Maar ik het hier besteld door de naamsbekendheid en service

prima leverancier

snelle levering, goede prijs!

Gegarandeerd goede service

Snelle levering, goede kwaliteit en goedkoper dan de concurrenten.

Overzichtelijk en niet te duur

Doen hun naam eer aan, een echte concurrent. Prijzen zijn oké en levertijd is snel. Zelfde banden voor minder geld. Joepie!

Hele fijne ervaringen met Bandenconcurrent

Waar je zo vaak in de maling genomen wordt bewijzen jullie altijd weer het tegendeel, fantastisch dat er nog zulke bedrijven bestaan!

Snel, overzichtelijk en goedkoop

Alles op de site staat duidelijk beschreven. Ik heb meteen de juiste banden kunnen vinden!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA