Filter

Goede service!

Goede en duidelijke site ik kon heel gemakkelijk mijn banden vinden voor mijn type auto. Ik kon makkelijk de juiste band vinden, dus heb deze ook meteen besteld.

Simply the best

Hier kopen is vooral vertrouwd en goed geregeld ook word je keurig geïnformeerd over het verloop van bestelling ik zou niet weten hoe het beter zou kunnen

Is zeer goed verlopen en kon in 1 keer alles bestellen.

Zie boven

Goede recensies

Het bestellen gaat heel makkelijk. Ff afwachten of de recensies ook kloppen, kan ik nu nog niet zeggen. Nog niet geleverd.

Goed advies, snelle levering

Erg prettig, ondanks dat de band vorige keer van ver moest komen was deze snel geleverd!

Top aanbieder met scherpe prijzen

Makkelijk

Online heel duidelijk in de kosten en tegelijkertijd een garage in de buurt om ze te monteren

Eenvoudig bestellen tegen scherpe prijzen

Bestellen gaat eenvoudig en overzichtelijk tegen scherpe prijzen.

Goede all-inclusive winkel

Ruime keus aan banden in alle prijsklasses. Ook bijzonder veel verschillende maten beschikbaar. Het enige dat ontbreekt is een recensiesysteem voor de banden, ik ben zelf altijd wel benieuwd hoe andere gebruikers hun banden in verschillende omstandigheden ervaren. Wellicht een optie voor de toekomst.

Makkelijk, snel, goedkoop en overzichtelijk!

Wat een overzichtelijke website met echt goede prijzen. En veel plekken om je nieuwe banden te laten monteren.

Makkelijk en goedkoop inclusief montage

Bestellen gaat makkelijk, ook fijn dat je een montagepartner selecteren.

Heel makkelijke site om bandwn bij de goeie auto te zoeken

Goeie beschrijving van de specificatie’s van de banden. Zo kom je al snel tot de juiste band

Geen goedkoper en gelijk beter beoordeeld bedrijf binnen banden branche gevonden

Ervaring moet nog komen, maar mijn vrienden, garage en kennissen haden deze bedrijf ook positief beoordeeld, keus banden in run flat met hoog snelheidsindex niet te vinden bij andere leveranciers

Prima overzicht

Duidelijke omschrijving en makkelijk te bestellen

Wonderful

Good brands are both cheap and the website is very useful.

Snel en zeker concurrerend!

Makkelijk de juiste banden kunnen vinden. Top dat er geleverd kan worden bij een montage partner. Zeer goede prijs en ruime keuze. In mijn geval gekozen voor een budgetband omdat ik deze inzet als reservewiel en er dus maar kort op ga rijden, mocht dat al nodig zijn ;-)

De bestelling was heel snel en de communicatie was ook goed

Шикарный магазин для покупки шин

Gewoon TOP

Super handig om alles te vinden, bestellen en direct monteren, alles in één keer afrekenen! Zo hoort het te zijn, gewoon TOP!

Enorme keuze, duidelijke beschrijvingen, eenvoudig te bestellen, montage service.d,

Helemaal prima, niets meer aan toe te voegen.

Goeie service

Dit is nu de 3e keer in 1 maand dat ik banden heb besteld voor 3 verschillende auto's en het is elke keer goed en foutloos gegaan vanuit bandenconcurrent, alleen bij de bezorging is het één keer fout gegaan ze gaven aan geweest te zijn geweest wat niet klopte!

Always the best price on the market

I ordered my winter and summer tyres always from bandenconssurent and i got always the best price and a tyres always on time coming.

Overzichtelijke website, goede prijs.

Supermakkelijk, ik kon kiezen uit drie montagepartners bij mij in de buurt. Prijzen zijn absoluut concurrerend. De banden van mijn keus waren overal uitverkocht, maar bij de BandenConcurrent direct leverbaar.

Prima, prijs mag lager

Prima banden, mag nog wel meer opties qua banden en prijzen.

Makkelijk je hoeft niet in te loggen

Geen gezeur met bestellen, nu nog monteren.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA