Filter

Redelijke prijs en Kwaliteit

Altijd goed alleen levertijd mag wel iets korter, maar voor de rest geen klagen. Goed adres.

Goeie en overzichtelijke website met een snelle levering

Gemak !

Overzichtelijk en makkelijk

BandenConcurrent =makkelijk besteld en in de buurt gemonteerd.

Door mijn zoon, die eerder al via BandenConcurrent aan nieuwe goede banden kwam, getipt. Genoeg informatie te vinden op de site. Het is gemakkelijk om je bestelling te plaatsen en een dichtbijzijnde montage plek te vinden.

Makkelijk zoeken, bestellen en leveren voor een goede prijs

Ik bestel regelmatig banden hier. De website heeft goede zoekfuncties. De bestellingen verlopen makkelijk en goed. De levering is snel en.. De prijzen zijn goed.

Super deal gevonden , enorm veel keuze en makkelijk besteld.

De eerste de beste ,snel gevonden wat ik zocht en ook niet duur. Nu afwachten of de banden mijn kant op komen rollen. En ik kan misschien ook nog mijn geld terugwinnen!! geluk is met de domme ;)

Goeie banden voor de scherpste prijs

Elke keer weer de scherpste prijs bij bandenconcurrent

Duidelijk, doelgericht en netjes.

Website komt altijd hoog te staan in Google. Prijs is altijd scherp en duidelijk waardoor de band een bepaalde waarde krijgt (omschrijving dot code) Geeft geen misleidende informatie aan. De website is strak en duidelijk, geen mankementen en straalt professionaliteit uit.

snelle levering voor goede prijs

top bedrijf

service 100%

Snel en gemakkelijk online bestellen

Ik vond de website gemakkelijk en snel. Wat minder is dat je de band van de zijkant niet kan zien op de foto.

Niet meer leverbaar bij mijn leverancier.

Deze Maxxis band was niet meer leverbaar bij mijn leverancier. Dus ik was blij dat ik deze band nog kon krijgen. Het was er maar één, Maar dat komt door dat er net 4 nieuwe onder zaten. Door schade dus meer één band. Super blij mee. Mvg Lex

Heel veel keuze voor betaalbare goede banden

Al jaren bestel ik hier mijn banden. Nu ook weer een perfecte, snelle levering van de banden voor mijn vriendin. Wel in twee pakketten, maar dat was duidelijk in de mail en track-and-trace van de bestelde banden vermeld. Vandaag ook weer vier nieuwe winterbanden voor mezelf gekocht, voor een hele mooie, betaalbare prijs.

Overzichtelijk, makkelijk te bestellen.

Mooie website met veel bandenkeuze en informatie. Snel en veilig levering

Toppie Top

Lekker makkelijk, lekker vlot, lekkere banden, lekker Pirelli, lekker op die Audi A6 C8

Snel besteld

Banden snel gevonden, snel besteld

Snel, goed en niet te duur zonder poespas.

De website is zeer overzichtelijk. Keuze voor de juiste band en montagepartner was snel gemaakt.

Overzichtelijke website, handige service

Handige dat direct monteurs in de buurt worden aanbevolen

Overzichtelijk site

Banden zoeken was zeer eenvoudig en je kunt direct een garage bij je in de buurt selecteren om de banden op te leggen. Voor de rest moet ik het nog ff afwachten aangezien de banden nog geleverd moeten worden.

goede snelle service

voor tweede keer besteld, goed geregeld

ik ga naar Polen for mijn family en troeg rustig naar huis

These are some of the cheaper tires, but what mattered most to me was the delivery time. Christmas is coming soon, I have to visit my family in Poland. Winter tires for a safe journey from the Netherlands to Poland and back home. Thank you. Best regards :)

Goed prijs en kompleet info

Snelle levering goede website goede prijs

Vooral heel snel.

Zeer makkelijke user interface, met goede zoekmogelijkheden.

top en snelle service

Na lang zoeken voor een paar goede winterbanden kon ik bij de bandenconcurrent.nl de beste winterband vinden voor mijn tesla, tegen een scherpe prijs

Prima banden voor prima prijs

Bandenconcurrent biedt een goede prijs kwaliteitverhouding in banden. De site werkt makkelijk en bestellen verloopt super.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA