Filter

Zeer positief

Vlot, soepel en zeer gunstig geprijsd.

Doet wat het moet doen, snel nieuwe banden in huis.

Vaker banden besteld, altijd prima!

Lekker simpel en duidelijk.

Een heel groot assortiment voor verschillende auto’s. Ook kan ik hier goedkoop banden halen en is het heel fijn dat ze thuis worden bezorgd.

Goede en snelle service

Goede en snelle service bij het bestellen van de banden.

altijd goede prijs

altijd goede prijs

Duidelijk, eenvoudig en mooie prijs

Eenvoudig juiste banden te vinden, duidelijke uitleg en mooie prijs.

Zoals aangegeven eerder aangegeven word snel geleverd. Alleen de ventielen kwamen later wat jammer is. Heb ze niet meer gebruikt.

Best place to order tires

I found it very convenient to place an order. I never had any complaints with the products.

Snel en makkelijk

Prijs kwaliteit is goed

Heldere en uitgebreide info en bandenkeus

Helder en uitgebreide info

Makkelijk en Goedkoop

Duidelijke uitleg op de website. Maten ingevoerd, bandenkeuze gemaakt en aangesloten partner geselecteerd in de buurt. Afgerekend en direct bevestiging ontvangen,

Goede prijzen

Makkelijk bestellen en duidelijk op de site

Snel,duidelijk en overzichtelijk

Zocht banden,kwam op de site en zo geregeld

Prima service kwaliteit prima bestel hier al mijn banden

Retourneren, komen afspraken niet na.

Bij retourneren geef je 3 dagen door dat je thuis bent. Na 3 dagen vrij in de agenda hebben ze de banden niet opgehaald. Het is ook nog eens een dure service 35 per paket. (2 stuks banden per paket). Ze geven ook geen bevestiging dat iemand de banden komt halen. Dus heb 3 dagen thuis gezeten. - De banden concurent geeft geen korting om mij tegemoet te komen. - ze plannen vervolgens zonder overleg een dag in dat de banden worden opgehaald. Hier kon ik niks mee omdat ik niet thuis ben. - het contact met de klantenservice verloopt moeizaam. Ze geven geen helderheid over vragen die je hebt. Jammer dat zo'n groot bedrijf het contact met de kopers niet serieus neemt. Mijn advies: betaal erens anders paar tientjes meer voor een beter klantenondersteuning.

tires not delivered and order cancelled after 10 days!

Very bad experience. I ordered the tires and they were not deliver at all, nobody even contacted me to say that they cancelled the order because they did not have them!!! After 10 days i just got an email that they return money, without any explanation! if you want to have a credible and fast provider do not use BandenConcurrent!!

• Would you recommend us? No

Goede banden!!

2e keer dat ik deze banden bestel, Helemaal tevreden!

GEWELDIG

super makkelijk te bestellen en goedeprijzen

Zeer slecht

Ik raad het zeker niet aan, dezelfde problemen zijn mij voor de tweede keer overkomen, het is 11 dagen geleden dat ik de banden heb besteld en ze vertellen me nog steeds dat de banden in het magazijn in Duitsland liggen en dat ik moet wachten. Op de website zeggen ze dat je bestelling binnen 3/5 werkdagen in je bezit is, maar na bestelling komt het product niet aan of duurt het te lang. Je ontvangt het na enige tijd en je kunt niemand aan de telefoon vinden contact met u opnemen, ik raad het zeker niet aan.

prijs was zer goed

heb ze nog niet binnen maar de levering staat op 2 dagen zeer netjes

Very good experience

Working with the garage to have ti delivered there and changing tires, i find is very useful. and a good experiece.

Duidelijk en overzichtelijke website

Goeie ervaring, de website is duidelijk en overzichtelijk. Vragen worden ook duidelijk en makkelijk uitgelegd in de chat en veel info.

Gemakkelijk een bandje vinden

Goedkoop en veelzijdig aan banden keuzes. Zeker een aanrader!

Overzichtelijk, makkelijk en snel

De website is zeer overzichtelijk en werkt snel. Ideaal dat je montagepartners kunt uitzoeken op je eigen postcode en daarbij ook direct inzicht hebt in hoeveel dat per band kost (dit verschilt fors per montagepunt!). De levertijd was ook relatief kort, 2-3 dagen. Ik heb voor de zekerheid nog wel even gebeld met het montagepunt, want ik moet de banden op korte termijn onder de auto hebben. Dat inzicht geeft de website niet (maar is misschien ook wel erg lastig). Klein minpuntje is dat de band die ik wenste niet op voorraad was, maar een bijna identiek alternatief gelukkig wel. Dus eigenlijk geen probleem.

Goede Producten, Service & Prijs

Tweede aanschaf bij de BandenConcurrent.nl. Veel keuze in banden en montage partners voor een mooie prijs. Is mij zeer goed bevallen. Ik beveel BandenConcurrent.nl zeker aan aan mijn vrienden en kennissen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA