Filter

Good

Good

Bijzonder fijne site voor nieuwe banden

Vanwege eerdere goede ervaringen heb ik weer gekeken op de Bandenconcurrent en ook nu sprak mij het gemak, de enorme keus en de concurrerende prijs mij aan. Het afhandelen van bestelling en aflevering verliep ook heel soepel.

Makkelijk

Ik heb mijn banden eerst elders besteld vanwege de prijs daar, echter zeer slechte service. Na zorgvuldig opzoek naar wat anders te gaan, gekozen voor de bandenconcurent. Prijs kwam redelijk overeen, bestelproces was makkelijk en overzichtelijk.

Eenvoudige bestel proces.

Een eenvoudig bestel orices en top dat je de partner dichtbij de postcode kunt kiezen. Top

Goeie service

Top kwaliteit

Banden worden geleverd bij montage partner, afspraak gemaakt en klaar. Helemaal goed

Hele fijne en overzichtelijke webshop.

Ik heb al meerdere keren bij Bandenconcurrent besteld en het is altijd goed bevallen. Een goed overzichtelijke webshop met veel aanbod. De levertijden zijn altijd snel.

Snel, overzichtelijk en duidelijk!

Hier in een razend tempo vertrouwde banden besteld. De montage kan bij de banden specialist in de buurt! Ik ben tevreden :)

Super internetwinkel

Goedkoop en goed kwaliteit banden

Gewoon 1 scherpe prijs voor een premium band.

Een duidelijke en makkelijk website.

Heel gemakkelijk bestellen

Na invullen maten en toepassing worden de juiste banden gepresenteerd.

De winkel met alle banden

Al vaker banden gekocht via bandenconcurent en het altijd keurig verzorgd, zowel de aflevertijg als ook de montage partner. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.

Geweldig service goed kwaliteit

Aan het telefoon deze mensen behandel je als een koning met geduld prijzen zijn geweldig en je moet ook niet lang wachten voor je bestelling. Echt complimenten.

Goede handelaar

Het was even zoeken om de juiste banden te vinden, maar het is gelukt. Bandenconcurrent.nl maakte dit zeker makkelijker

Erg duidelijk

Gekozen voor bandenconcurrent door de duidelijke en overzichtelijke website die mijn ervaring vlekkeloos maakte.

Prima.

Gemakkelijk nieuwe banden bestellen.

Betrouwbaar en goede prijs

Nog gunstiger geprijsd als autobandenmarkt en snelle levering.

zeer goede ervaring

prijs/ kwaliteit goed, site erg makkelijk

Fijne en makkelijke website.

Geen gedoe, makkelijk de maten invullen en de perfecte band vinden. Snelle levering.

Prijs/kwaliteit

Goede prijs voor kwaliteit banden!

snel geleverd ..

misschien is het mogelijk om de naam van degene die besteld/betaald heeft op het etiket te vermelden.

het was super simpel

Ik heb al eens eerder deze banden besteld bij Bandenconcurrent en dat beviel prima. Ik kon op de factuur de gegevens terughalen en bestellen. In 2 minuten klaar

Altijd goede service

Super fijn en vlot

Met het zoeken naar banden is het toch altijd wel een gedoe en kan het een aardig kostenplaatje worden. Dan is het fijn als je zo een site als banden concurrent hebt waar alles op een rijtje staat en je nog korting krijgt!

fast, straigthforward process

The only complaint I have is that Bandenconcurrent offers ventiels, but the ones they sell are not compatible with RFT tires. So I spent 20 euro extra... But otherwise the experience is very good.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA