Filter

zie toelichting

weloverwogen aankoop na een lange reeks van jaren bij dit bedrijf

Beter dan dit word het niet!

Banden zijn snel geleverd en de juiste ventielen ook. Er kunnen gemakkelijk te lange ventielen geleverd worden maar deze waren perfect. Ook de banden zijn. Spiksplinter nieuw van 2025. Heel veel grip en ook comfortabel rijden en licht sturen hierdoor. Top kwaliteit prijs verhouden en uitstekende service

Super kan niet beter en de goedkoopste

Nergens goedkoper te krijgen overal gezocht maar is werkelijk waar de aller goedkoopste site

Super !!

Alles staat heel duidelijk aangeven het is een erg overzichtelijke site en werkt super erg te vreden

Correct geleverd altijd

Goed en niet te duur en altijd volgens afspraak

Ruime keuze

Nog geen ervaring mee maar heb er zeker vertrouwen in en prijs is top

Prijs is top en service ook!!

Super fijn

Heel snel en makkelijk gevonden wat ik nodig had. Wat mij erg blij maakte was de mogelijkheid om de banden te leveren bij een montagepartner. Ik maakte een afspraak en ik kon gauw terecht. Een fluitje van een cent. Ik zou het iedereen aanraden.

Goed service

Snelle levering betrouwbaar

Duidelijk, makkelijk en voldoende info!!

Gemakkelijk en eenvoudig te bestellen met daarbij alle info die je nodig hebt. Voldoende keuze mogelijkheden op verschillende fronten. Fijne en prettige website. Goed ondernemerschap ligt hier ten grondslag aan.

Makkelijk en geweldige prijs/kwaliteitvergouding. Wij zijn erg tevreden.

Zeer makkelijk en overzichtelijk

Goed te doen

Snel en goed

Alles voorradig en niet duur.

Goede en duidelijk uitgelegd keuzes.

Geweldige vlotte en duidelijke website. Veel keuze. Mooie aanbiedingen en altijd lage(re) prijzen.

Eerste keer dat ik hier banden bestel, ben benieuwd.

Nog geen ervaring, maar de bestelling gaat vlot.

Veilig

Vlot geleverd

Prima service, prijs kwaliteit en houden je goed op de hoogte

makkelijk, overzichtelijk en goede prijs

banden vergeleken met andere sites maar hier komen ze het goedkoopste uit. goede voorraad en snelle levering

Ik bestel nu voor de 2 keer banden super makkelijke site duidelijk word altijd snel geleverd

Super goede banden voor goede prijs

snel gevonden

makkelijk je spullen vinden en een mooie prijs

GEWELDIG

GOED TE VINDEN OP DE SITE. DUIDELIJK. PRIJS IS GOED. VERSCHIL MET AUTOBEDRIJF SOMS € 50 PER BAND. VEEL MONTAGE PARTNERS

Snel en goedkoop

Ik vindt het een hele makkelijke website, alles is makkelijk te vinden en snelle levering.

snelle levering en goede service.

Fijne en overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Snelle levering en goede communicatie. Zeker een aanrader!

Zeer goed advies en hulp bij keuze

Het bestelproces liep zeer soepel en de online assistent is echt super. Goed advies en goed vergelijken van banden

Snelle levering snel geregeld

81 Luchthavenweg