Laden reviews...
4,687 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna uppskattar snabb leverans, en tydlig beställningsprocess och bra prisvärde. Webbplatsen är lätt att använda och utbudet är brett. Montagetjänsten anses pålitlig och kunder återkommer.
Banden Snel besteld en laten monteren bij Partner
Joop
Delft
Goede prijs Snel bestelen
Jan Oussoren
Purmerend
Ik heb de banden direct bij mijn garage laten bezorgen. Kon allemaal netjes worden aangegeven. Top!
Henk
Dordrecht
Banden voor de caravan, Even nagebeld of alles klopte en of ze ook banden van de caravan konden doen en dat was geen probleem wat bij de meeste garages wel een probleem opleverde. Super fijn en snel geregeld.
Danny
Eemnes
Het is zeer makkelijk te bestellen in een extreem veel keus van diverse merken banden voor ieder zijn beurs. Snelle levering en snelle montage van de montage bedrijven. In een woord klasse bandenconcurrent.
Hans Klabbers
Nijmegen
Ben tevreden over de site banden binnen 2 dagen zijn binnen
Sharly
Heerlen
Bestellen gaat heel makkelijk en de prijzen zijn erg goed
Dennis
Almelo
Snel en gemakkelijk
Eric
Almere
De tweede keer dat ik een setje banden bestel. Scherpe prijs en keurig geleverd.
T
Maashorst
Bestelproces zojuist doorlopen, ging snel en soepel.
Marnix
ilpendam
Al jaren banden via banden concurrent, top service elke keer weer!
Martijn
Arnhem
Twee jaar oude banden kan ik niet als nieuw beschrijven.
Max
Almere
Hier bestel ik al jaren mijn banden altijd de.goedkoopste en perfect geregeld.
Remco
Alphen aan den rijn
Gemakkelijk en betrouwbaar. Goede service, snel en veilig op nieuwe banden.
Stephanie
Koog
Je kunt zelf de kwaliteit kiezen die je wilt, bezorging is snel. In mijn geval bij mij thuis bezorgd, want kan ze zelf monteren
Bart
Gendt
Duidelijke website met alle benodigde informatie zodat vergissen nagenoeg uitgesloten is.
Arie
Rozenburg
Ik moet de banden nog ontvangen. De prijzen zijn scherp! De kosten die ik bespaar kan ik weer inzetten om bij de lokale monteur te gebruiken voor een bandenwissel en balanceren. Top! Uiteindelijk dus mooi een kleine 100 euro bespaart! Het kunnen betalen met creditcard en klarna geeft veel veiligheid! De hoeveelheid positieve reviews geeft rust. Ik kom terug!
Ron
Helmond
Geert Maas
Gelselaar
Banden kiezen, montage kiezen, garage kiezen en klaar!
Edwin
Haarlem
Ik bestel vaker banden bij dit bedrijf de levering en klantenservice is top meer heb ik niet te zeggen gewoon tevreden ik raadt het zeker aan!!
Dion
Amstelhoek
Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf!
Maggie
Amsterdam
Bestel altijd me banden daar en altijd binnen een week geleverd dus top en de prijs is ook geweldig goedkoop
Aad
Dordrecht
Veel websites bekeken maar deze geeft het meest overzichtelijke inzicht voor een goede keuze. Wel zo makkelijk en zo geregeld. En ook nog tegen een goede prijs.
Bram
Maassluis
Het staat duidelijk en overzichtelijk op de website
Mc Faasse
Sint Maartensvlotbrug
Werkelijk elke merk, type en maten in huis. En uiteraard voor de beste prijs èn levering. Scheelt hoop tijd en werk. İk hoop dat jullie dit héél lan volhouden:)
Aslan
Utrecht