Vriendelijk en de banden werden perfect gemonteerd Alles zoals afgesproken bij Hilal car care in Helmond
ok
Bestel proces eenvoudig. Ool goede rerug meldingen van order status en wanneer vanden afgelverd werden bij de montage partner, banden in een uurtje gemonteerd en perfect gebalanceerd. Dus aan te bevelen!
snel, ruime keuze, overzichtelijk en betaalbaar.
Goed geregeld tussen leverancier en de garage. Klasse.
Makkelijk te bestellen, goed assortiment, duidelijke omschrijving !
Net verpakt en redelijk snel binnen.
vlot geleverd zoals besteld.
Ik had een paar banden besteld, incl montage. (Nexxen) helaas na 2 dagen bericht dat ze toch niet leverbaar waren. (Ondanks dat ze volgens de website wel voor een hogere prijs op voorraad waren.) enige optie alles annuleren en geld retour. Dit was gelukkig snel terug. Daarna 2 Michelins besteld, en dat is snel en goed geleverd. Banden zijn super!
Prima banden
Ik heb banden zonder DOT cod ontvangen meerdere keren contact gehad via zijn website, gezet dat binnen 30 minuten krijg email ja kan terug sturen nu all twee weken is niet gebeurt , gelukkig ik heb via Klarna betalen gedaan ze zijn krijgen geen geld slecht website nooit meer bestellen
Hallo Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat dit voor zoveel frustratie heeft gezorgd. We willen je graag geruststellen dat al onze banden voorzien zijn van een DOT-code. Deze code staat echter vaak slechts aan één zijde van de band, waardoor het kan lijken alsof deze ontbreekt. We helpen je hier graag verder mee. Zou je foto’s van beide zijden van de band willen sturen naar [email protected]? Dan kijken we dit direct voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak en we horen graag van je. Groeten, Team BandenConcurrent.
Op 31 maart 4x Kleber krisalp HP3 gekocht in de maat 235/55/18. De verwachte levertijd was 7 of 8 april, op 2 april al geleverd dus heel snel. Hier had ik geen melding van maar was gelukkig thuis. Banden waren volgens de DOT datum 15 mnd oud dus zeer acceptabel
Heel vriendelijke en vakkundige garage bij Keulers Automotive !! Top.
Zeer vlot geleverd en ook nog een reële prijs .
De banden zijn netjes zoals afgesproken geleverd en de prijs-kwaliteitverhouding is top.
Snelle service en goede communicatie en informatie
Lees de geverifieerde reviews op Google!!!!
Hallo Mario Bedankt voor je bericht. We zien dat je meerdere bestellingen bij ons hebt geplaatst, maar we kunnen geen contactmomenten met onze klantenservice terugvinden. Zonder contact is het voor ons lastig om je verder te helpen of eventuele problemen op te lossen. Laat ons alsjeblieft weten waar we je mee kunnen helpen. Je kunt contact met ons opnemen via [email protected], dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Groeten, Team BandenConcurrent.
Super meer kan ik niet zeggen
Nieuwe banden tegen een fractie van de prijs die je betaald bij de ‘erkende’ garages. En dezelfde service. Zelf monteren of laten doen? De keuze is zo gemaakt.
Goed georganiseerd bedrijf. Alle keuze qua maat en orijs en snelle (gratis) levering.
Retourzending aangeduid als 4 pakketten terwijl de 4 banden samen in de plastic als 1 pakketje bij de montagepartner stonden. Hierdoor 100 Euro meer in rekening gebracht als retourskosten. Grote **********! Hele slechte service en bereikbaarheid.
Hallo Ron Bedankt voor je feedback. Graag lichten we dit toe: zoals ook vermeld in de bestelbevestiging is je bestelling in 4 aparte pakketten verzonden. Je hebt hiervoor ook 4 afzonderlijke track & trace codes ontvangen. Dit betekent dat het retourproces en de kosten ook voor 4 pakketten worden berekend. Banden zijn grote producten en kunnen vanwege afmetingen en gewicht helaas niet als één pakket verzonden of geretourneerd worden. Bedankt voor je begrip. Groeten Team BandenConcurrent.
Bij bandenconcurrent 4 continental sportcontact 7 banden besteld. Voor dat de laatste band gemonteerd werd was er een kleine beschadiging zichtbaar. Waarschijnlijk door transport. Band toch gemonteerd op de velg en het blijkt toch een scheur te zijn en de band is lek. Ze willen de band niet retour nemen. Geld dus kwijt en zit met een defecte band. Van service is hier geen spraken. Ze willen niks oplossen! Wat een slecht bedrijf! Koop hier absoluut geen banden!
Hallo Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Op basis van de door jou verstrekte gegevens in deze review kunnen we helaas geen bestelling terugvinden, waardoor we geen inhoudelijke inzage hebben in dit specifieke geval. In het algemeen geldt dat banden vóór montage gecontroleerd dienen te worden. Wanneer een band beschadigd is en toch gemonteerd wordt, kunnen wij hier achteraf helaas weinig in betekenen. Eventuele transportschade of defecten dienen altijd vóór montage bij ons gemeld te worden, zodat we dit direct kunnen oppakken en oplossen. Bedankt voor je begrip. Groeten Team BandenConcurrent.
Het bestellen en montage inplannen verloopt uiterst soepel. Zeker aan te raden!
Ik heb per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Ik heb daarom de bestelling willen annuleren, dit heb ik binnen 10 minuten gedaan. Ik heb nog geen verzendbewijs gehad en toch hebben ze de bestelling op eigen houtje doorgevoerd. Nu komen ze doodleuk met dat ik het retour kan sturen maar ik daarvoor wel even 35 euro kan gaan betalen. De bestelling had het pand nooit mogen verlaten!! Die Kosten ga ik dus niet betalen. Dit is echt een bizar slechte service waar ik echt heel boos om ben!!!
Hallo Robin Bedankt voor je review. We begrijpen goed dat dit erg vervelend is en dat dit voor frustratie zorgt. Door onze snelle levering wordt een bestelling ook vrijwel direct verwerkt. Zodra een order in verwerking is genomen, is deze helaas niet meer te annuleren. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat een bestelling al onderweg is, ook als de annuleringsaanvraag kort na het plaatsen is gedaan. We hopen op je begrip hiervoor. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten – we kijken graag met je mee. Groeten, Team BandenConcurrent.
Omdat het lijkt dat de de band gecupt is omdat het uit 2023. Hopelijk heb ik het mis, maar het maakt wel een irritant geluid en soms hobbelig op sommige wegen.
Hallo Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je last hebt van geluid en een hobbelig gevoel tijdens het rijden. We zien dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen? We raden je aan om even contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken wat er precies aan de hand is. Dit kun je doen via [email protected] met je bestel nummer. Mocht het probleem niet eenvoudig verholpen kunnen worden, dan zoeken we natuurlijk graag samen met jou naar een passende oplossing. Bedankt Groeten, Team BandenConcurrent
81 Luchthavenweg
Eindhoven 5657EA