Super snelle verzend tijd

Ik had supplementen nodig om de productie van de borstvoeding zo snel mogelijk omhoog te brengen. Het liep bijna op z’n eind terwijl ik daar nog helemaal niet klaar voor was. Op zo’n moment telt ieder uur. ‘s Avonds besteld, volgende dag in huis. Dat is echt het aller belangrijkste voor een webshop in Moeder en Baby artikelen. Ik ga hier zeker nog meer bestellen!

Iets anders gekregen dan besteld, geen reactie van klantenservice

Hele slechte webwinkel. Ik had boezemvriendjes plus besteld, bij deze site omdat het snel bezorgd kon worden, maar kreeg hele andere pillen bezorgd. Telefonisch contact bleek niet mogelijk. Via whatsapp en via email contact gezocht en probleem uitgelegd. Ik kreeg een standaard reactie dat binnen 24h een reactie zou komen. Nu 6 dgn later nog niets gehoord....

Op aanraden van de kraamzorg boezemvriendjes besteld. Na wat googlen kwam ik op jullie website terecht. Daar besteld en de volgende dag al in huis.

Heel erg tevreden

Het product is snel geleverd , direct de volgende dag was het binnen en boezemvriendjes heeft me erg geholpen . Ik had weinig melkproductie en nu is het meer geworden.

Snelle verzending!

Snelle verzending!

Goede boost!

Op aanraden van mijn vroedvrouw bestelde ik de boezemvriendjes. Zo'n grote boost had ik niet verwacht in melkproductie. Ik was aangenaam verrast, alleen jammer dat het voor mij geen blijvende invloed heeft, zodra ik afbouw is de productie meteen ook weer minder.

Bestelling nooit ontvangen

Op 11 september een bestelling geplaatst. Heb dit niet ontvangen en op mail wordt niet gereageerd.

Onbetrouwbaar en slecht bereikbaar

Een bestelling geplaatst voor 5 zakken boezemvriendjes ivm teruglopende borstvoeding. Na een week iets heel anders binnen gekregen: 4 zakken motherous moringa. Contact opgenomen via whatsapp, wegens vakantie zou het langer duren voor ik een antwoord zou krijgen. Na twee weken nog niks gehoord, weer contact opgenomen. Hier werd direct op gereageerd. Omdat boezemvriendjes niet beschikbaar was, hebben ze op eigen initiatief en zonder overleg een alternatief verstuurd. Ik mocht deze uitproberen, ze zouden namelijk een stuk moderner zijn en minder bijwerkingen hebben. Als het me niet zou bevallen, zouden ze alsnog de boezemvriendjes kosteloos opsturen. Aangegeven dat ik, gezien er zoveel tijd overheen gegaan was voor ik reactie kreeg, al had uitgeprobeerd en het product helaas niks voor mij deed. De boezemvriendjes werden alsnog opgestuurd. Op mijn aanbod om de ongeopende zakken motherous moringa terug te sturen, werd niet gereageerd. Weer een week later krijg ik eindelijk mijn bestelling binnen, maar nu zitten er slechts 4 zakken boezemvriendjes in ipv de 5 bestelde zakken. Daarnaast is 1 van de 4 zakken opengescheurd en incompleet. Ook zag ik dat het een variant was van boezemvriendjes waar geen gezegende distel in zat, terwijl ik dat wel nodig heb. Weer contact opgenomen hierover en voorgesteld dat ik alles terug stuur en van hun 5 zakken boezemvriendjes met gezegende distel toegestuurd krijg. Tot op heden geen reactie meer ontvangen. Voor alle moeders die hier boezemvriendjes of andere borstvoedingssupplementen willen bestellen omdat ze dit echt nodig hebben: ik raad het aan de hand van mijn persoonlijke ervaring niet aan.

Geen levering

Geen levering na bestelling en betaling

Slecht

Maandag iets besteld (stond bij morgen in huis) uiteindelijk vrijdag gekregen. Tussendoor geen contact te krijgen. Nog steeds niet gereageerd op berichtjes

Supersnel

Snelle verzending, prima in orde !

Lange levertijd en slechte klantenservice

Ik bestelde Boezemvriendjes Plus via de website. Ik had dezelfde bestelling kunnen plaatsen via bol.com aan een veel voordeligere prijs, incl gratis verzenden en retourneren maar omdat de wachttijd hier enkele dagen kon bedragen, besloot ik voor de (duurdere) 'volgende dag in huis' service te gaan van moederEnBaby.nl. Er werd namelijk beloofd dat je je artikelen de volgende dag in huis hebt indien je je bestelling plaatst voor 23:59u op werkdagen. Ik plaatste de bestelling op 8 september en kreeg pas bericht op 11/09 dat mijn items eindelijk klaar waren voor verzending. Uiteindelijk kwam alles pas aan op 15/09!!! Ik nam tussendoor meermaals contact op via whatsapp maar kreeg NOOIT reactie (behalve een automatisch berichtje). Heel jammer! De borstvoeding verliep stroef en op aanraden van de vroedvrouw moest ik zo snel mogelijk starten met het innemen van de capsules, daarom koos ik voor de ‘next day delivery’. Heel erg dus dat dit niet wordt waargemaakt. Intussen ploeterden we maar verder met een newborn baby die niet genoeg moedermelk binnen kreeg met de nodige stress tot gevolg. Ik ben erg teleurgesteld in de service van moederEnBaby.nl en zal hier dus ook nooit meer iets bestellen.

Precies wat ik nodig had en snel geleverd!

Via een andere site had ik boezemvriendjes besteld maar deze kwamen maar niet en ik kreeg geen contact. Mijn partner had eerder bij deze site besteld en was toen heel tevreden en terecht bleek want binnen een dag had ik de spullen in huis! Echt een opluchting want het was hard nodig. Super dus!

Alles top

Klantenservice heeft goed geholpen met advies. Motherous werkt nog beter dan verwacht.

Super slechte ervaring

Op de website staat voor 23:59 besteld morgen in huis, trouwens zelfs dat staat verkeerd. Er staat 23:95 maar dat even ter zijde. 2 dagen geleden besteld maar tot op heden niets ontvangen. Gisteren contact opgenomen, wacht nog steeds op reactie. Klantenservice erg ondermaats helaas.

Great

Fast delivery. So far I am observing a positive impact. Of course in combination with hydration & lots of pumping :)

Na lang wachten op de levering kwam de verkeerde bestelling toe

Teleurgesteld

Ik gebruik het nog niet lang genoeg maar merk wel dat ik al aanzienlijk meer melk kan kolven.

Reageren niet op mail, telefefonisch en per app niet bereikbaar

Wij hebben verkeerde bestelling gedaan. Deze retour gestuurd zoals op de website vermeld staat. Dit was 9 juli. Meerder keren geprobeerd contact op te nemen per mail, app, gebeld, voice mail ingesproken. Het is nu 30 juli en nog geen reactie. Wij zijn een verloskundige centrum en hebben de boezemvriendjes dringen nodig.

Fijn! Snelle levering.

Boezemvriendjes besteld op aanraden van de kraamzorg, website is duidelijk en product wordt snel geleverd! Fijn!

Snel verzonden

Snel verzonden

Goeie kwaliteit, snelle verzending

Supersnelle verzending, binnen 24u in huis, blij mee

Alles zoals het hoort

Alles zoals het hoort. De capsules bevallen goed.

Vlugge verzending, goed verpakt, een aanrader!