Vieze **********ssss

Vieze **********sss

Ander product ontvangen

Boezemvriendjes+, maar iets compleet anders ontvangen, zonder hierover geïnformeerd te worden. Wanneer ik contact opneem snelle reactie, maar wordt aangenomen dat ik blij ben met het alternatieve product (omdat het duurder is) had het netjes gevonden als dit overlegd zou zijn

Verkeerde product toegestuurd gekregen en geen reactie klantenservice

Verkeerde product toegestuurd gekregen en geen reactie klantenservice.

Waardeloos

Wij hebben in de kraamweek 2 bestellingen geplaatst bij Moeder en Baby. Dit op advies van de kraamhulp (en hun lactatiekundige). Eerst heb ik, per abuis, de Boezemvriendjes besteld. De volgende dag kwam de kraamzorg met de mededeling dat ik beter de Boezemvriendjes Plus had kunnen bestellen, die zouden beter werken. Dus heb ik direct de Boezemvriendjes Plus besteld, welke ook de volgende dag in huis zouden moeten zijn. De Boezemvriendjes heb ik inderdaad de volgende dag ontvangen en ben toen ook gelijk begonnen met slikken om de productie te stimuleren. Of dat geholpen heeft durf ik helaas niet te zeggen. Ik zit echter, 2 weken na dato, nog steeds te wachten op de levering en een reactie van Moeder en Baby met betrekking tot de Boezemvriendjes Plus. Een week na bestelling kreeg ik dan eindelijk bericht dat de Boezemvriendjes Plus onderweg zouden zijn. Helaas is die nooit geleverd en hebben we via de pakketdienst vernomen dat het pakket retour gestuurd is naar de leverancier (Moeder en Baby). De reden hiervan is onbekend. Op 31/10 heb ik Moeder en Baby dan ook gemaild met de vraag wat er aan de hand is en wanneer ik de Boezemvriendjes Plus zou kunnen verwachten. – Tot op heden nog geen reactie ontvangen. Op 04/11 heb ik Moeder en Baby nogmaals gemaild met het verzoek om een reactie en informatie. – Tot op heden nog geen reactie ontvangen. Vandaag heb ik, met veel moeite, toegang kunnen krijgen tot mijn account. Ik heb het pakket retour gemeld met de uitleg dat ik het pakket nooit ontvangen heb en diep teleurgesteld ben. Hopelijk gaat dit helpen om iets van een reactie van Moeder en Baby te ontvangen. Mij terdege bewust van de emotionele rollercoaster waar ik mij in bevindt, ben ik diep teleurgesteld in Moeder en Baby. Dit gedoe in een kwetsbare periode is absoluut niet bevorderlijk geweest voor mijn gemoedsrust. De kans dat ik snel nog iets zal bestellen bij Moeder en Baby is klein, ook zal ik niet snel genegen zijn om anderen te adviseren hier wat te bestellen

Foutieve levering, geen reactie op contactverzoek

Op 27 oktober een bestelling geplaatst, maar op 31 oktober een verkeerd product ontvangen (Motherous Moringa in plaats van Boezemvriendjes Plus). Op 1 november contact gezocht via e-mail én contactformulier, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Slechte service en geen vertrouwen meer in deze webshop.

Verkeerde product ontvangen

Ik heb een ander product ontvangen dan besteld. En ik krijg geen contact met de klantenservice voor een oplossing.

: Een zeer slechte en pijnlijke ervaring, waardoor mijn baby door hun fout geen borstvoeding meer kr

Mijn ervaring met deze webshop was buitengewoon teleurstellend en verdrietig. Ik had borstvoedingscapsules besteld, maar kreeg het verkeerde product toegestuurd. Ondanks meerdere pogingen via e-mail en WhatsApp kreeg ik nooit een reactie. Zelfs nadat ik het product volgens de instructies op de website had geretourneerd, hoorde ik niets meer — geen terugbetaling, geen enkele vorm van klantenservice. Wat het nog erger maakt, is dat de vertraging en de fout ervoor hebben gezorgd dat ik de capsules niet op tijd kon gebruiken. Hierdoor daalde mijn melkproductie aanzienlijk, en als gevolg daarvan werd mijn baby van borstvoeding beroofd. Dit is voor mij onherstelbaar en voor jullie onvergeeflijk. Dit gedrag is totaal onprofessioneel en een duidelijke vorm van disrespect naar klanten toe. Van een winkel die zich richt op moeders en baby’s had ik veel meer verwacht. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en raad iedereen sterk af om dit risico te nemen.

Verkeerde product

Sturen gewoon tweemaal het verkeerde product

Slecht

Late verzending, verkeerd product ontvangen en geen contact mogelijk met klantenservice.

Verkeerd product ontvangen en geen reactie klantenservice

Ik had het verkeerde product ontvangen en heb ze geprobeerd te bereiken via WhatsApp en via e-mail, maar helemaal geen reactie van de klantenservice gehad. Nu ben ik mijn geld kwijt en heb ik niet het juiste producten in huis

Verkeerde product geleverd, geen reactie aan mijn berichtjes

Graag contact met mij nemen aub

Zeer slechte klantenservice

Enige tijd geleden heb ik mijn bestelling naar jullie terug gestuurd, volgens jullie return policy, omdat het niet het juiste product was. Tot op heden hebben we nog geen antwoord of terugbetaling mogen ontvangen op deze zending. Ook via jullie whatsapp kanaal krijgen we geen gehoor. Jammer

Verkeerde levering en geen reactie klantenservice

Niet bestellen! ze leveren verkeerd product en zijn niet te bereiken via de klantenservice

Bestel hier niet!!

Slechte ervaring gehad met moederenbaby. Als zovelen heb ook ik een ander product ontvangen dan ik had besteld. Vervolgens krijg je geen contact met de klantenservice. Dit is eigenlijk gewoon oplichting.

Super snelle verzend tijd

Ik had supplementen nodig om de productie van de borstvoeding zo snel mogelijk omhoog te brengen. Het liep bijna op z’n eind terwijl ik daar nog helemaal niet klaar voor was. Op zo’n moment telt ieder uur. ‘s Avonds besteld, volgende dag in huis. Dat is echt het aller belangrijkste voor een webshop in Moeder en Baby artikelen. Ik ga hier zeker nog meer bestellen!

Iets anders gekregen dan besteld, geen reactie van klantenservice

Hele slechte webwinkel. Ik had boezemvriendjes plus besteld, bij deze site omdat het snel bezorgd kon worden, maar kreeg hele andere pillen bezorgd. Telefonisch contact bleek niet mogelijk. Via whatsapp en via email contact gezocht en probleem uitgelegd. Ik kreeg een standaard reactie dat binnen 24h een reactie zou komen. Nu 6 dgn later nog niets gehoord....

Op aanraden van de kraamzorg boezemvriendjes besteld. Na wat googlen kwam ik op jullie website terecht. Daar besteld en de volgende dag al in huis.

Heel erg tevreden

Het product is snel geleverd , direct de volgende dag was het binnen en boezemvriendjes heeft me erg geholpen . Ik had weinig melkproductie en nu is het meer geworden.

Snelle verzending!

Snelle verzending!

Goede boost!

Op aanraden van mijn vroedvrouw bestelde ik de boezemvriendjes. Zo'n grote boost had ik niet verwacht in melkproductie. Ik was aangenaam verrast, alleen jammer dat het voor mij geen blijvende invloed heeft, zodra ik afbouw is de productie meteen ook weer minder.

Bestelling nooit ontvangen

Op 11 september een bestelling geplaatst. Heb dit niet ontvangen en op mail wordt niet gereageerd.

Onbetrouwbaar en slecht bereikbaar

Een bestelling geplaatst voor 5 zakken boezemvriendjes ivm teruglopende borstvoeding. Na een week iets heel anders binnen gekregen: 4 zakken motherous moringa. Contact opgenomen via whatsapp, wegens vakantie zou het langer duren voor ik een antwoord zou krijgen. Na twee weken nog niks gehoord, weer contact opgenomen. Hier werd direct op gereageerd. Omdat boezemvriendjes niet beschikbaar was, hebben ze op eigen initiatief en zonder overleg een alternatief verstuurd. Ik mocht deze uitproberen, ze zouden namelijk een stuk moderner zijn en minder bijwerkingen hebben. Als het me niet zou bevallen, zouden ze alsnog de boezemvriendjes kosteloos opsturen. Aangegeven dat ik, gezien er zoveel tijd overheen gegaan was voor ik reactie kreeg, al had uitgeprobeerd en het product helaas niks voor mij deed. De boezemvriendjes werden alsnog opgestuurd. Op mijn aanbod om de ongeopende zakken motherous moringa terug te sturen, werd niet gereageerd. Weer een week later krijg ik eindelijk mijn bestelling binnen, maar nu zitten er slechts 4 zakken boezemvriendjes in ipv de 5 bestelde zakken. Daarnaast is 1 van de 4 zakken opengescheurd en incompleet. Ook zag ik dat het een variant was van boezemvriendjes waar geen gezegende distel in zat, terwijl ik dat wel nodig heb. Weer contact opgenomen hierover en voorgesteld dat ik alles terug stuur en van hun 5 zakken boezemvriendjes met gezegende distel toegestuurd krijg. Tot op heden geen reactie meer ontvangen. Voor alle moeders die hier boezemvriendjes of andere borstvoedingssupplementen willen bestellen omdat ze dit echt nodig hebben: ik raad het aan de hand van mijn persoonlijke ervaring niet aan.

Geen levering

Geen levering na bestelling en betaling

Slecht

Maandag iets besteld (stond bij morgen in huis) uiteindelijk vrijdag gekregen. Tussendoor geen contact te krijgen. Nog steeds niet gereageerd op berichtjes

Supersnel

Snelle verzending, prima in orde !