Heel goede ervaring!

Kwaliteit producten en snelle levering. Helemaal tevreden dus!

Slechte levering

Ik had extra betaald om mijn bestelling eerder te ontvangen maar ik heb mijn bestelling niet eerder ontvangen maar twee dagen later pas ontvangen. Ik verwachtte van moeder en baby.nl mijn verzendkosten terug. Maar ze hebben niks terug betaald.

Boezemvriendjes plus

Erg tevreden!

Een van de door mij bestelde producten was niet leverbaar. Dat werd direct netjes gemeld en er werd een oplossing voorgesteld.

Snelle bezorging

Ben te spreken over de verpakking en bezorging

Retourneren

Ik vind het belachelijk dat je retourkosten moet betalen. Betaal je eerst verzendkosten (daar vind ik ook al iets van, maar goed..) en dan moet je daarna ook nog retourkosten betalen van 7,25 euro. Echt belachelijk.

Snel, goede levering, fijn product

Goede ervaring.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Ik had mijn bestelling snel binnen.

Uitgebreid assortiment

Veel benodigdheden bij elkaar voor borstvoeding, met leuke aanbiedingen. Op zaterdag besteld, waardoor helaas pas dinsdag in huis. Netjes verpakt.

Juiste product voor een goede prijs

Bestelling van borst pads in verband met een kapotte tepel bij borst ontsteking. Juiste product tegen een goede prijs en redelijk snel geleverd.

Snelle levering . Goede klantenservice

Super snelle levering

Je krijgt wat je ziet

Snelle levering en de BH waarmee je handsfree kunt kolven is onmisbaar bij het geven van borstvoeding :-)

Altijd snel! boezemvriendjes werken goed

En de boezemvriendjes werken echt goed

Zeer goede en snelle service

Zeer tevreden over de gemakkelijke bestelling en snelle levering

Heel snelle levering, goed aanbod

Ik had dringend een kolfset nodig. Op zondagavond besteld, op maandag al in huis. Fijn dat dat zo snel kon gebeuren! De enige reden waarom ik geen 10 heb gegeven is omdat ik geen siliconen borstschild/tepelkussen op de site kon vinden,.

Spoed levering deed er 5 dagen over

Spoed levering deed er 5 dagen over

Bezorgen snel en volgens afspraak

Bestelling prima, levering drama.

Bestelling en de afhandeling ervan verliepen volgens verwachting, snel en zonder problemen. Levering (door DHL) was een drama, levering werd 2x uitgesteld en kwam uiteindelijk maandagavond in plaats van vrijdag. Niet netjes wanneer beloofd wordt dat je het de volgende dag in huis hebt.

Great service!

Very very good prices and extremely fast delivery! Unbelievable but true, the order was at my place in 12 hours (ordered at 10 pm). Thank you!

GEWELDIG!!

Echt helemaal super!!

Super service

Hele fijne service! We moesten wat langer op onze bestelling wachten door een fout bij de leverancier, maar we werden goed op de hoogte gehouden via een belletje! Echt heel fijn ☺️

Snelle levering van de beldico flesjes. Papiertje erbij met hoe ze het beste te wassen. Ik ben tevreden!

Product was snel geleverd