Snel en accuraat!

Precies goed!

Goede snelle levering en netjes verpakt, goed product.

Op aanraden van de lactatiekundige de boezemvriendjes besteld. Kreeg einde van de middag al bericht dat ze meegegeven zijn met de bezorger. De volgende middag toen ik thuis kwam lagen ze in de brievenbus. Direct begonnen met de capsules en merk al verschil. Mijn productie is al omhoog. Of het helemaal te wijten is aan het product durf ik niet te zeggen. Ik doe ook nog andere dingen om mijn melkproductie te stimuleren. Maar al met al een snelle levering van een goed product. Zeer tevreden.

Ik was op zoek naar voedingsbh's en vond bij Moederenbaby.nl een leuke aanbieding. Het bestellen was zeer eenvoudig en de volgende dag kon ik de bh's al in gebruik nemen. Top!

mooi product

Dit product heb ik aan iemand cadeau gedaan, die was er erg blij mee.

Goede productinformatie + prijs

Borstkolf uitgezocht op basis van goede info op de website, besteld en snel geleverd. Aanrader, deze webshop.

Vriendelijk personeel en goede, snelle service

Ik ben goed geholpen, advies op maat en snelle service

Snel geleverd, netje verpakt, juiste product. Wat wil je nog meer.

Kwalitatief goede producten. Goede prijs kwaliteit. Op tijd geleverd.

Snel

Mijn kolfapparaat was stuk gegaan, ik kon gelukkig snel iets nieuws bestellen bij jullie!

Bijzonder

Ik heb twee bh's besteld. Helaas zat er 1 niet goed en de andere, die wel goed zat, had een defecte sluiting. Kortom beide heb ik retour gestuurd. Tot mijn verbazing heb ik zelf de verzendingskosten moeten betalen, wat 6,95 was. Dit vind ik zo bijzonder (en eigenlijk niet van deze tijd, overal is het retourneren gratis). Dit weerhoudt mij ervan om nogmaals iets te bestellen bij deze webshop. Als dit niet zo was dan had ik van de bh die wel goed zat een nieuwe besteld. Heel jammer dit.

Superfijn en snel besteld en geleverd. Goede prijs!

Product besteld en volgende dag in huis!

Snelle levering, mooie draagdoek die voldoet aan de verwachting.

Mooie draagdoek, stevig en mooie kleuren. Met de Merino wol had ik hem iets zachter verwacht. Snelle levering.

Erg tevreden en een snelle levering

Ik vond precies wat ik nodig had voor een goede prijs. De levering was erg snel.

Goede prijzen en snelle verzending

Via deze website een kolf apparaat aangeschaft. Mede door de lage prijs op deze website uitgekomen. Verzending de volgende dag ivm tijdstip bestelling. Prima op de hoogte gehouden. Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de aftersales.

Goede ervaring met deze webshop.

Snel en eenvoudig

Prima ervaring van de bestelling. Duidelijke product omschrijving en makkelijk bestelproces.

De beste aanbieding

Onlangs heb ik een elektrische kolf van het merk Ardo aangeschaft. Veel gezocht online, maar bij Moeder en Baby de beste aanbieding gevonden. Kreeg er zelfs nog een set flesjes bij om de gekolfde melk in te kunnen bewaren, gratis en voor niks.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering: volgende dag in huis. En dat in de week van 5 december

Uitgebreid assortiment, goede prijs en een snelle levering.

Grote keuze in het assortiment en een scherpe prijs. Daarnaast een snelle levering! Helemaal top!

Betrouwbaar en kwaliteit

Goede producten, snel geleverd

Snelle levering fijne service

Ik moest lastminute een cadeau kopen. Daarom belde ik voor de zekerheid naar de winkel werd meteen heel vriendelijk en snel te woord gestaan en kreeg het pakket de volgende dag al in huis

Prima product, verzending volgens afspraak!

Ik ben zeer positief over de klantvriendelijkheid. Onze kleindochter zal blij zijn met het cadeau!

Geweldige service

Vlug verstuurd mooi verpakt en een mooie aankoop.

Tegenvaller

De schelpen zijn niet transparant waardoor je niet ziet of je tepel goed zit voor het kolven. Dit resulteerde bij mij in pijn wat niet zou moeten. Via de website zelfs het advies gevolgd voor een bepaalde maat die bij mij zou moeten passen. Als ik dan contact opneem wordt er gezegd dat er niks gedaan kan worden ivm hygiene. Terwijl de afbeeldingen het probleem niet lieten zien waar ik nu tegen aan loop. Zit je dan met een dure kolf die je niet kunt gebruiken. Erg zonde! Jammer dat er niet geluisterd wordt.

Hele snelle levering! Direct duidelijke bevestiging en track en trace. Perfect voor moeders die snel iets nodig hebben en willen dat het ook echt geleverd wordt op tijd.