Pluspunten

Snelle levering Perfecte service: 1 van mijn producten was niet meteen leverbaar. Ik kreeg meteen een telefoontje en er werd een ander vergelijkbaar, maar iets duurder product aangeboden als alternatief zodat de levering toch de volgende dag kon plaatsvinden

Pluspunten

Goede prijzen, prima levering

Pluspunten

Wauw erg verrast door niet alleen de voordeligste prijs maar ook de super snelle verzending, 15.00 besteld volgende dag al in huis!

Pluspunten

Snelle levering. Goed verzorgt pakket. Hoes is mooi en gelijk in gebruik genomen.

Voor nu geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Snelle levering Goede service Mooi kwalitatief bedje, sluit mooi aan op de boxspringbed Een fijne matras voor de kleine

De mateasbeschermer ben ik zelf niet zo’n fan van. Zweterig materiaal.

Pluspunten

Laagste prijs voor de draagdoek die ik wilde. Toen ik hem bestelde was hij nog voordeliger. Prima levering, netjes op tijd.

Pluspunten

Snelle levering met track & trace en de goedkoopste winkel op internet voor tula draagzakken.

Pluspunten

Mooie producten, prima levering

Pluspunten

Super snelle levering, fijn!

Pluspunten

Super snel!

Zou t niet weten...

Pluspunten

Goedkoopste, duidelijk en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering, snel antwoord via de mail

Telefonisch slecht bereikbaar. 3x gebeld op verschillende momenten ( werkdagen overdag) maar steeds geen gehoor.

Pluspunten

Heel flexibel. Ik besloot na mijn bestelling toch voor een andere kleur te gaan en voor een ander model. Werd zonder problemen geregeld na het sturen van een mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In eerste instantie klopte er een aantal dingen niet aan de geleverde bestelling, dit is uiteindelijk heel goed opgelost door na telefonisch contact alsnog het juiste op te sturen. Zowel de originele bestelling als de correctie zijn zeer snel verzonden en ontvangen.

Jammer dat er een zeer kritische review voor nodig was om serieus genomen te worden.

Pluspunten

Goede service, duidelijk, snel en helder. Beste prijs voor dit product!

De website is wat aan de ouderwetse kant en kan beter.

Pluspunten

Snelle service, prima overzichtelijke website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Graag zou ik nog het instructieboekje krijgen, deze zat niet in de doos! Ook leek de doos gebruikt, verder alles in orde maar het boekje zie ik graag tegemoet!

Pluspunten

Vlotte levering. Vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Zij dacht met mij mee en gaf een waardevolle tip voor de aanschaf van een coolmesh inzet voor de babydraagzak.

Pluspunten

Snelle levering van goede producten. Overzichtelijk website.

De terugknop op de site werk niet optimaal, gaat winkelmandje steeds leeg. Dat is vast niet de bedoeling

Pluspunten

Hele snelle levering en super kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Perfecte site om een kolf te kopen. Duidelijk en overzichtelijk en een prachtig assortiment.

Met een best breed assortiment mis ik bij jullie de zogeheten babykruikjes voor op de buik bij krampen

Pluspunten

Snelle levering van het product. En daarnaast ook snelle en nette afhandeling van vragen en/of opmerkingen via de mail.

Pluspunten

Moeder en baby heeft een supersnelle levering! Heel erg fijn! De draagdoek kwam de dag na bestelling al in huis, dit was echt even een lichtpuntje tussen alle kraamtranen door.

Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Voor 4 uur besteld en de volgende dag binnen en netjes verpakt.

Vaak 404 foutmelding op de site gekregen en de zoekoptie kan scherper. Een gerichte zoekactie naar Tula free to grow levert maarliefst 1600 resultaten..

Pluspunten

Medela kolfbeha besteld. De info op de site klopt precies met het product dat ik kreeg. De maat en kleur klopt. De levering was erg snel, volgende dag in huis.