Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke uitleg en er wordt ruim de tijd genomen om je te helpen bij het maken van een keuze, erg fijn!

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie. Je kan bezorgdatum kiezen erg handig!

Pluspunten

Mijn bestelling kwam snel. Het product is precies zo goed als ik het hadden verwacht. Ben erg blij mee

Pluspunten

My Oder comes to my home on time. Nothing to complain about it. The packet is under very good packing. The quality of the product is great. highly recommend to everybody

Pluspunten

Goede snelle levering. En ik werd even gebeld omdat ik een onlogische combinatie had besteld (ik twijfelde zelf al of ik het juiste koos), dus telefonisch besproken en de bestelling werd aangepast! Super! Dus ik hoefde niks terug te sturen dankzij de alerte medewerkers.

Niks ontdekt dat beter kan

Pluspunten

Ik kon gelijk langskomen om een kolf op te halen, goede, duidelijke informatie en een brief mee voor de verzekering zodat ik een deel vergoed krijg. Snelle en vriendelijke reactie via de mail. Top service!

Blijf vooral zoals jullie zijn!

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreide collectie, goede klantenservice! Erg vriendelijke medewerkers :-)

Pluspunten

Duidelijke productinformatie over wat je aanschaft. Levertijd is zoals aangegeven.

Pluspunten

Duidelijke webshop, product direct de volgende dag al in huis met een kortingscode voor een volgende bestelling erbij.

De kortingscode voor nieuwe klanten kreeg ik direct in beeld op de mobiele site, maar via de desktopversie lukte het mij niet om die code te vinden. Een verbeterpunt zou dus zijn dat de kortingscodes makkelijker te vinden zijn op de site.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering!

Pluspunten

Fijne duidelijke site, snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, zoals ook vermeld staat op de site. Product (medela borstkolf) werkt naar behoren. Leuke aanbieding

Pluspunten

Duidelijke site supersnelle levering

Pluspunten

snelle en goede levering. prijs is ook goed. betalen gaat ook fijn, zeker voor iemand die niet echt thuis is in internet bestelling

nog niet tegen aangelopen

Pluspunten

Fijne brede keuze en makkelijk te vinden En snelle bezorging!

Pluspunten

Supersnelle levering, zo vlak voor kerst. En scherp geprijsd. Ik ben heel tevreden en kom zeker nog eens terug.

Pluspunten

snelle service en goed verpakt

Pluspunten

Scherp geprijsd en snelle en nette levering!

Pluspunten

Duidelijk beschrijving van producten. En goedkoper dan andere bedrijven.

Verkoop meerdere producten zodat alles bij dit bedrijf gekocht kan worden.

Pluspunten

Goede service; via mail een vraag gesteld; ik kreeg vrijwel direct een antwoord waar ik wat aan had. Bestelling ging vlot en de levering ook! Prettig dat je zelfs kunt aangeven wanneer je het wilt laten bezorgen.

Ik had aangegeven dat ik het woensdag wilde laten bezorgen, omdat ik zeker wist dat ik dan thuis zou zijn, maar het werd alsnog dinsdag geleverd. Geen probleem, maar was wel even verbaasd. Uiteindelijk ben ik juist heel blij met de snelle levering!

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle en correcte afhandeling. Werd via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Vandaag besteld, was morgen in huis.

Pluspunten

Wat een goede service! Anita heeft mij zowel als lactatiekundige erg goed geholpen als met het vinden van de juiste voeding's b.h. en kolf apparaat.

Pluspunten

Supersnelle levering en de BH die ik had besteld zat goed verpakt zodat de cups niet vouwden en mooi bleef.