Pluspunten

* het product (shnuggle mozeswieg) was goedkoper dan bij andere internetshops * een dag na de bestelling al het product op de doorgegeven tijdstip in huis * telefonisch ook goed bereikbaar. Ik had namelijk in eerste instantie de verkeerde kleur besteld toen hun gebeld en werd het meteen veranderd.

Pluspunten

snelle levering goede aanbieding van medela kolf!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mijn bestelling bestond uit vier flesjes en vier losse spenen. De tekst bij de flesjes klopte niet: er stond bij dat er een dop voor de speen bij zat, maar dat was niet zo. Nu heb ik dus vier flesjes met speen, maar geen dop om deze hygiënisch af te dekken. Moederenbaby erkent de fout maar komt niet tegemoet; ik mocht het artikel terug sturen op mijn kosten, dat lijkt mij toch vreemd. Dan ben ik €6,95 kwijt aan retourkosten voor een fout die niet bij mij ligt. Moederenbaby zou wel de tekst aanpassen, maar daar heb ik natuurlijk niks aan. Jammer want de levering was snel en het bestellen eenvoudig.

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar en heel goed advies gekregen waarna ik mijn bestelling heb geplaatst. Naast deze fantastische service ook nog eens hele scherpe prijzen, kortom een hele goede ervaring met moederenbaby.nl

Pluspunten

Snelle en schadevrije levering, prima deal voor de kolfmachine die we besteld hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus, uitgebreide info over de producten, klantvriendelijk, snelle levering,

Ik moest aangeven wanneer ik de zending wilde ontvangen. Ik koos voor vrijdagmiddag tussen 12:30-14:30. Echter kreeg ik op donderdag de mail dat de koerier al onderweg was en er tusseb 12:30-14:30 zou zijn, wat uiteindelijk 15:15 werd, wat mij totaal niet uitkwam in verband met nachtdiensten draaien: ik heb dus niet meer kunnen slapen voordat ik moest gaan werken. Waarom moet ik een bezorgdatum en/of tijd kiezen als hier toch niet aan wordt gehouden?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Levering was heel snel en keurig ingepakt. Ik ben erg tevreden en zou zo opnieuw bestellen bij Moeder en Baby.

Pluspunten

Goede service. Toen ik een artikel was vergeten te bestellen, kon het nog bij het pakket worden gevoegd, zodat ik geen extra verzendkosten hoefde te betalen.

Pluspunten

duidelijke site en snelle levering

je kunt zelf een bezorgmoment kiezen maar daar wordt niet aan gehouden. Had mijn bezorging pas een week later gepland maar pakketje was er de volgende dag al. Fijn natuurlijk maar waarom dan keuze mogelijkheden? Misschien ligt dit meer aan postnl ?

Pluspunten

* Product zoals omschreven * Geen verzendkosten * Dag later geleverd * Zeer tevreden!

Pluspunten

Correct telefonisch contact met snelle doorverbinding. Na plaatsen order snelle levering.

Nederlandse gebruiksaanwijzing van de bestelde babydraagzak zou wel prettig zijn. Nu was er alleen een Engelse versie bij.

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Bestelling netjes ontvangen en hierover goed geïnformeerd van bestelling tot levering.

Pluspunten

Na de aanschaf van een kolf bleek deze na 6 maanden niet meer goed te werken. Via de mail contact gelegd met de shop en keurig antwoord gekregen met eventuele oplossingen. Uiteindelijk bleek de kolf defect en hebben wij gebruik gemaakt van de doorkolvenservice. Nieuwe kolf thuis gestuurd gekregen en de oude kolf opgestuurd, waarbij de servicebrief reeds was meegezonden. Geen kosten aan verbonden aangezien het een antwoordnummer betrof. Na onderzoek bleek de kolf inderdaad defect en hebben wij kosteloos een nieuwe ontvangen! Keurig voor elkaar allemaal!

Ga zo door!

Pluspunten

Snel en duidelijke uitleg op de site. Duidelijke informatie en ook waarom je moet kiezen voor een bepaald product. Leuke aanbiedingen wat je keuze aantrekkelijker maakt.

Helaas geen mail gehad van een track en trace code. Maar de levering was zoals aangegeven.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en snelle afhandeling

Pluspunten

Supersnelle levering. Duidelijke website. Gewoon top.

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering Netjes op de hoogte gehouden

Pluspunten

Onlangs de Libento borstkolf besteld. Scherp geprijsd in verhouding tot andere websites! Volgende dag al in huis.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke en overzichtelijke site

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Fijn dat de kolven declarabel zijn.

Lactatiekundige gewoon bereikbaar laten zijn met tel.nr.