Filters

10

Nagebeld over kunnen toepassen van een kortingscode

Ik had een filter besteld voor mijn spa. Bij het afrekenen had ik een kortingscode gebruikt die niet van toepassing was onder de €50 maar wel voor dat type filer. Ik werd de volgende dag gebeld of ik niet 2 filters wilde omdat ik dan voor beide filters alsnog van de korting gebruik kon maken. Dat heb ik gedaan, mail ontvangen met nieuwe rekening en een betaallink voor het aanvullende bedrag. Pakket direct verzonden en als het niet zo druk was geweest bij PostNL had ik het de volgende dag al in huis gehad. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant.

 • Aanbevelen? Ja
8

Levering duurt lang

Verder product ok

 • Aanbevelen? Ja
10

goed geregeld

goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, niks mis mee

Doen wat ze beloven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service en behandeling

Dit bedrijf denkt met u mee. Heel goede ervaring bij het plaatsen van zonnepanelen. Ook de jaccuci is naar volle tevredenheid. Ga zo door ....kan het iedereen aanraden dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goud

Enorm bedankt voor jullie sterk staaltje vakmanschap op maat! Heerlijk dat ons idealistisch project 'van het gas af' voor onze recreatiewoning door Ewell realiteit kan worden. We genieten volop van de vernieuwingen van het eerste deel van het project.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Werd goed geholpen werkten netjes en professioneel. Ik kan Ewell aanbevelen. Heb twaalf zonnepanelen op ons plattedak laten installeren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima adviesgesprek en installatie

Fijn en kundig adviesgesprek gehad en meteen een afspraak gemaakt om de zonnepanelen te plaatsen. De installatie verliep voorspoedig en is keurig uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect

Goed en netjes werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan verwacht!

Ik heb 3 partijen benaderd, Ewell was de enige die eerst langskomt om een offerte uit te brengen, dat was even wennen, want de andere 2 hadden binnen een week een offerte opgestuurd. Tijdens het gesprek met Ferdi Vollebregt werd duidelijk dat zij niet voor de makkelijkste oplossing zouden gaan, maar wel de door mij gewenste beste aansluiting! Dus met een aparte groep in onze meterkast en niet een omgebouwde WCD op zolder. Hij heeft zelfs van te voren nog in de kruipruimte gekeken naar de mogelijkheden voor kabels trekken door onze koof! Ook waren zij bereid tot wat meerwerk dat gelijk met de installatie zou kunnen plaatsvinden omdat ze daar dan toch bezig waren. De installatie is keurig netjes op tijd gedaan en ziet er spic en span uit! Dank aan het hele team for walking the extra mile!

 • Aanbevelen? Ja
10

kwaliteit en service zijn uitstekend.

Heel blij met de snelle en prettige service. In korte tijd alles geregeld en geinstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede services, netjes werk en snel handelen

Het plaatsen van de zonnepanelen ging meer dan goed. Van het aanvragen van de offerte tot de plaatsing van de zonnepanelen, alles is vlot en goed verlopen. Wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Keurig bedrijf, goed werk afgeleverd en oog voor detail.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel positief

Eerste contact was al positief, vriendelijke en behulpzame dame( mevrouw Van Steenbergen). Het verdere proces verliep vlot, van opname tot installatie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar en komt afspraken na

Je hebt altijd dezelfde telefoniste aan de lijn en dit schept al snel een vertrouwde band. Ze maken netjes een afspraak aan huis en komen echt voorbereid over. Top service. Werken zeer netjes en de wachtlijst was niet lang. We zijn zeer tevreden! Er was iets kleins aan de hand en de volgende dag stonden ze alweer aan de deur voor een oplossing. Je bent bij Ewell absoluut geen nummertje. Ze staan echt klaar voor de klant. En het was nog gezellig ook met een bak koffie en een koek in de pauze momenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zelden zo'n fijne samenwerking meegemaakt

Fijne communicatie, afspraken goed nagekomen en alles netjes op papier. Zeer heldere uitleg. Op de dag van plaatsing alles netjes geregeld, nette werkwijze en respectvolle omgang. Direct na plaatsing alle informatie, garantiebewijzen etc. per mail ontvangen. Zeer betrouwbaar bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
1

Geen reactie op mail

Trage reactie op eerste mail en geen reactie op 2e mail. Heel jammer temeer omdat ik aangewezen ben op jullie voor service en onderhoud/reparatie voor onze Artesian Spa. Mvg RM Wilts

 • Aanbevelen? Nee
9

Goede, snelle service en prima contact

Bijna direct na het eerste telefonische contact is er iemand komen kijken wat de mogelijkheden waren betreft het plaatsen van zonnepanelen. De offerte hadden wij super snel binnen. Begin april hebben wij goedkeuring gegeven voor de offerte en binnen drie weken zijn de zonnepanelen geplaatst! Wij kunnen spreken van snelle en goede service. Tijdens het plaatsen hebben wij geen ongemakken gehad en alles werd keurig gevraagd of uitgelegd alvorens te handelen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. De afhandeling m.b.t. de btw-teruggave is ook snel in gang gezet. Wij raden Ewell dan ook zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service, Ewell denkt met u mee

Na verschillende offertes van verschillende bedrijven hebben wij gekozen voor Ewell. Redenen: Kwaliteit, flexibel, levertijd en prijs Sinds april 2021 hebben wij onze nieuwe zonnepanelen draaien en voldoen vanaf dag een aan onze verwachting. Panelen zijn vakkundig geplaatst, de omvormer en elektriciteit netjes gemonteerd. Het team is zeer vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Installatie helemaal volgens afspraak geplaatst.

Heel plezierig contact, zowel bij eerste informatieve gesprek als tijdens het plaatsen van de gehele installatie. Bedrijf doet wat het heeft beloofd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Super friendly team and very knowledgeable. Certainly gets my recommendation.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Vanaf de offerte tot aan het plaatsen prima communicatie. Komen hun woord na en alles wordt geregeld en geplaatst zoals afgesproken. Netjes gewerkt zowel binnen als buiten en eventuele rommel wordt opgeruimd en meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

duidelijke afspraken en goede communicatie

duidelijke uitleg over de installatie, correcte aanleg, snel!!! We zijn heel tevreden; ziet er bovendien heel mooi uit. Alles is in één dag aangelegd. Na aanleg geen rommel, alles keurig opgeruimd. Nazorg achteraf prima, alle vragen worden netjes beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen met kennis van zaken

Vanaf het intake gesprek tot en met het plaatsen van de zonepanelen is alles perfect verlopen. Zeer klantvriendelijke en nette installateurs die vakwerk afleveren daarbij alles opruimen en bijzonder netjes werken. Dikke 10 van ons!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk verkooppraatje.

Er wordt eerlijk vertelt dat ze misschien iets duurder zijn, maar weten je ook te overtuigen waarin dit zit. Installatie werd netjes uitgevoerd door deskundig en beleefde mannen.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd