Hoi Nathalie, Bedankt voor je goede review! Wij zijn blij dat de cadeaukaart snel bij jou binnen is gekomen. Daarentegen wel jammer om te horen dat de tekst niet mooi was toegevoegd op de verpakking. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Hoi Rainne, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over Cardman.nl! Wij willen je daarom ook bedanken voor jou goed beoordeling. Het bedrag naar keuze staat vermeld in het drop-down menu waar het bedrag aangegeven kan worden. Er staat "zelf kiezen (€20 - €150)". Als je hier op klikt kan je het bedrag bepalen. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Hoi Wout, Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met de betaling. Onze excuses daarvoor. Gelukkig dat het uiteindelijk goed is verlopen en de cadeaukaart correct is bezorgd. Wij willen je in ieder geval bedankt voor jou goede feedback! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Hoi Nick, Heel erg bedankt voor jouw beoordeling! We hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Hoi Sanne, Wat fijn om te horen dat jouw ervaring met Cardman.nl top was! Wij willen je bedanken voor jouw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Claire, Wat vervelend dat je jouw cadeaukaart nog niet hebt ontvangen. Wij zien dat de Le Pristine cadeaukaart binnen twee minuten na bestelling digitaal is verstuurd per e-mail. Deze kan in de spam terecht zijn gekomen. Voor de zekerheid sturen wij de cadeaukaart nogmaals digitaal per e-mail. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Magda, Wat vervelend dat er iets mis is gegaan tijdens jouw bestelling. Wij kunnen hier helaas niks in beteken, omdat deze order is geplaatst op de website van Jumbo-Visma. Wij raden aan om contact met Jumbo-Visma op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Steve, Wij willen je bedanken voor jouw beoordeling. Deze informatie nemen wij mee om het intern te bespreken. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Marijn, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Deze informatie nemen wij mee om het intern te bespreken. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Hoi Ronny, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij zijn blij te horen dat de cadeaukaart snel en goed is afgeleverd. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste, Wij willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Deze informatie gaan wij intern bespreken. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste, Heel erg bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wij hopen je snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Marco, Wij hebben inderdaad jouw mail gezien en beantwoord. De cadeaukaart hebben wij nogmaals verstuurd en bij de mail toegevoegd, zodat jouw cadeaukaart op tijd voor de kerst binnen was. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Hoi Gemma, Leuk om te horen dat zowel jij als de ontvangen blij is met de cadeaukaart. Veel plezier ervan en een fijne jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Anthony, Wat jammer om te horen dat jouw ervaring met Cardman.nl niet goed was. Wij zien dat de cadeaukaart op maandag 20 december verstuurd is met de reguliere post. Naar adressen in België kan dit zo'n drie dagen duren voordat deze bezorgd gaat worden. Daarnaast was vorige week een drukke periode in verband met de feestdagen. Wij hopen dat jouw cadeaukaart alsnog op tijd voor de feestdagen is binnengekomen. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Hoi Jos, Blij dat we elkaar zo hebben kunnen helpen. Bedankt voor je goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste, Fijn om te horen dat onze website gemakkelijk en duidelijk was. Wij wensen je veel plezier met jouw cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Sandra, Hartstikke bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Wout, Wat jammer om te horen dat je jouw cadeaukaart nog steeds niet hebt ontvangen. Zou je ons een mail willen sturen met de gegevens van jouw bestelling? Je mag deze sturen naar info@cardman.nl. Wij hopen je dan verder te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste, Wat leuk om te horen dat de ontvangen heel erg blij was met de cadeaukaart. Bedankt voor jouw bestelling en wij hopen jullie snel weer blij te maken met een cadeaukaart. Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Margriet, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wij wensen je veel plezier met jouw cadeaukaart! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl
Beste Sarah, Wat fijn om te zien dat jouw ervaring met Cardman.nl zeer positief is geweest. Bedankt voor jouw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Cardman.nl