Snelle levering en mooier dan verwacht

Sehr zufrieden mit dem Korb

Der Versand war sehr schnell, der Korb war gut verpackt. Die Größe genau so wie erhofft. Die Qualität und Stabilität sehr gut. Ich kann diesen Korb nur empfehlen

Fantastisch ich liebs

Klasse Verarbeitung... Gute Qualität und der Preis ist suuuper

Toppie

Mijn ervaring is toppie zeer snelle levering wat natuurlijk altijd mooi is en ook de tijd van levering klopte niet dat het halverwege weer word veranderd wat ik zeer irritant vind dus houden zo het nu is.

Top Ware und super schnelle Lieferung

Top Ware und schnelle Lieferung

Vriendelijke goede service

Vriendelijke en behulpzame eigenaar netjes en op tijd afgeleverd ik zal migostyling zeker aanbevelen

Mooie fietsmand en snelle verzending naar Duitsland

De fietsmand voldoet aan de beschrijving en is ideaal voor opde voordrager. Het aankoopproces verliep soepel en de verzending naar Duitsland was snel.

Schnelle Lieferung Produkt genau wie beschrieben und abgebildet

Tolle Qualität schnelle Lieferung würde ich immer wieder einkaufen

Positieve ervaring

Ik kende Migo Styling in het geheel niet. Heb nog even tel contact gehad. Keurig te woord gestaan en geholpen. Product keurig ingepakt afgeleverd. Indien nodig in de toekomst ga ik zeker weer naar de site van Mogo Styling.

Top. Snelle levering en zeer mooi product.

Zeer blij met mijn mooie wandlamp.

Super webwinkel

Zeer aangenaam verrast door de verschillende prachtige spullen! We gaan zeer zeker terug naar Migo Styling

Mooi produkt.

Snelle levering van goede kwaliteit.

Zeer mooi manden voor een goede prijs

Prachtige rieten manden gekocht! Eerst contact gehad met verkoper voor advies. Super geholpen. Zeer tevreden met Migo Styling. Echt een aanrader

Zeer tevreden met bestelde artikel/mandje

Bestelde mandje is heel mooi en stevig. Zeer vlotte levering.

Perfecte service

Mooi en degelijk materiaal

Snel en correct geleverd

Dit is de tweede keer dat we een duo druppelvaas bestellen bij Migo Styling als urnes voor onze overleden honden. We vinden de symboliek van water en hout, de zee en het bos, heel passend. De vazen zijn altijd met zorg verpakt en werden telkens snel geleverd.

Wunderschöne Muschellampen

Die bestellten Muschellampen sehen wunderschön aus. Gedacht sind sie für den Balkon. Zu diesem Zweck habe ich noch zwei sehr leichte Solar-Glühbirnen mit Aufhänger gekauft, die problemlos mittig in die starken Kunsstofffäden eingehängt werden konnten. Der Bestellvorgang bei Migo war problemlos und die Lieferung ließ nicht lange auf sich warten. Vielen Dank für ein tolles Produkt zu einem annehmbaren Preis.

Sehr schnelle Lieferung tolles Produkt

Sehr schnelle Lieferung keine Probleme gut verpackt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Attent en denkt met klant mee

Jullie gaan fantastisch met jullie klanten om. Geleverde wandplanken zijn heel zorgvuldig verpakt. Kortom een aanrader om iets te bestellen bij deze firma Ga zo door!

Zo Mooi!

Echt een geweldige mand, 2 hondjes op de scooter, goed bevestigd. Een echte aanrader!

Alles prima

Vlot geleverd

geweldig

Goede Service. Na bestelling van de lampen werden deze al binnen 24 uur geleverd. Daarna nog een telefoontje gehad of alles naar wens was. Gewoon een geweldige website met super gemotiveerde mensen. TOP

Mooie producten goed ingepakt geleverd

Mooie producten goed ingepakt geleverd

Topper en zo doorgaan.

De vorige levering was fantastisch en de tweede levering was geweldig. Zo doorgaan en jullie hebben een mooi assortiment. Ik beveel jullie aan bij mijn vrienden. Het laatst gedaan bij de familie Regter in huis ter Heide. Met vriendelijke groet, ko van Brienen Achterweg 13 4156AA Rumpt Telf. 06-25046160 of 0345-682135 Mail [email protected]

Erg goed

Ik wilde een mand bijbestellen. Helaas was deze uitverkocht. Ik mailde en kreeg gelijk een antwoord. Inmiddels heb ik een extra mand ontvangen. Een hele goede service.

Schout van Daelenstraat 1

5981 EK Panningen

(0)6 51852370

Over Migo Styling

MigoStyling is een website met een gevarieerd aanbod van unieke en sfeervolle producten, volledig met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Degelijke rotan manden uit Indonesie en sfeerproducten uit Bali; zoals houtsnijwerk, driftwoodproducten, capizschelpen lampen, buddha's, bamboemanden etc. zoek je iets in Ibiza-Stijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres, de oorsprong van Ibiza-Stijl ligt in Bali. MigoStyling ist eine Website mit einem vielfältigen Angebot an einzigartigen und attraktiven Produkten, die vollständig von Hand aus natürlichen Materialien hergestellt werden. Solide Rattankörbe aus Indonesien und atmosphärische Produkte aus Bali; wie Holzschnitzereien, Treibholzprodukte, Capiz-Muschellampen, Buddhas, Bambuskörbe usw. Suchen Sie etwas im Ibiza-Stil? Dann sind Sie hier genau richtig, der Ursprung des Ibiza Style liegt auf Bali.