Pluspunten

Ik werd keurig opgebeld over de dag van levering en vervolgens werd mijn bestelling op de afgesproken dag en tijd persoonlijk thuis afgeleverd. Top!!

Pluspunten

De website is erg overzichtelijk. Zeer vriendelijke mensen en vragen worden erg snel beantwoord. De levering was snel en zonder problemen.

Pluspunten

Product erg goed ingepakt 's middags besteld en de volgende dag al in huis. Vaker elders een mand gekocht maar deze was bij lange na niet zo stevig als deze nieuwe duo wasmand. Je krijgt hier dus echt waar voor je geld. Deze wasmand gaat tot aan mijn pensioen mee zo degelijk is hij.

Pluspunten

Goede service en uitleg. Snelle levering. Pracht ontwerp. Zelfs na levering werd er nog contact met ons opgenomen of alles na wens was verlopen.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website. Ze denken met je mee als je vragen hebt!

Pluspunten

Mooie stevige opbergmand, snelle levering.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en flexibel

Pluspunten

goede service keuze mogelijkheid klantvriendelijkheid

???

Pluspunten

snelle levering, goed ingepakt en verzorgd. product naar wens.

geen

Pluspunten

Migo Styling heeft hele mooie producten. Ik kreeg een hele duidelijke uitleg over de producten, [hoe het gemaakt wordt en de herkomst ervan] en het is mooi om te horen dat de werknemers er een eerlijke prijs voor krijgen. De klantvriendelijkheid is heel goed, en de producten zijn snel geleverd. De website ziet er overzichtelijk, duidelijk en netjes uit. Al met al..........TOP.

Ik heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf.

Pluspunten

Ik heb een supermooie vloerlamp van Migo Styling. Ik heb via de website besteld, kreeg gewoon de beurskorting, geen verzendkosten. lamp was niet op voorraad, maar ik werd keurig geïnformeerd over d termijn. Zodra de lamp er was, is er contact gelegd voor de levering aan huis. Erg prettig dt dit in de avonduren mogelijk was. Bij aflevering werd de lamp ook gecontroleerd.Goede communicatie, goede service.

het zou fijn zijn als er lampjes werden meegeleverd bij de lamp, of dat je kunt aangeven met/zonder lampen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen, snelle levering en ze denken met je mee. Wat wel zo belangrijk is. Ik ben enthousiast en kijk zeker vaker op hun site die duidelijk en overzichtelijk is.

????

Pluspunten

Heel mooie unieke producten, voor een eerlijke prijs. Zeer goede kwaliteit en service. snelle en correcte levering. Heel vriendelijke mensen. Een voorbeeld voor anderen.

Pluspunten

Snelle oplossingen, goede service en vriendelijke benadering. Klant is koning!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle service. Mooi product.

Lamp iets beter verpakken want het is een zeer kwetsbaar product.

Pluspunten

Ik heb eerst het bedrijf gebeld en werd uiterst vriendelijk geholpen. Er wordt op je mail snel gereageerd met de juiste informatie. Zeer snelle levering. Ik had mijn bestelling s 'middags geplaatst en de volgende middag al binnen. TOP!!

Pluspunten

Bestelling, betaling en ontvangst ... helemaal perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Goede website en mooie producten.

Pluspunten

Goede communicatie, bijzondere producten (Bali).

geen

Pluspunten

Een mooie en duidelijke website. Prachtige , unieke en degelijke producten gemaakt door de plaatselijke bevolking van Bali. Een eerlijk product. Snelle en duidelijke afhandeling als je iets gekocht hebt.

Pluspunten

Perfecte service en zeer klantvriendelijk! Erg leuke en unieke producten. We stonden volkomen onverwacht voor de deur en werden zonder problemen geholpen; dát is pas service! Nogmaals bedankt!

Pluspunten

Snelle levering, en vooral de lampen zijn prachtig. Heel sfeervol en staan prachtig, en geven mooi licht. Ik had nog nooit zo snel beslist.

Geweldig, ga zo door.

Pluspunten

Mooie spullen

Breder assortiment

Pluspunten

Zijn altijd vriendelijk. Geven BIJZONDER goed en vertrouwelijk advies. Leveren geweldige en goede producten.

1 Schout van Daelenstraat

Panningen 5981 EK