snel geleverd

Prima service goede prijs

Prima skies voor een mooie prijs. Goede service snelle verzending

Zo als hoort

Makkelijk bestellen Stevige verpakking Goed product Snel verzonden/ in huis

Uitstekende service!

Professionele service en adequate oplossing

Telefonisch goed geholpen

Ik had een vraag over skischoenen en ben zeer goed geholpen met het maken van een keuze. Wat ben ik blij met mijn Fischer skischoenen.

Nette snelle levering

Snelle levering. Netjes verpakt.

Eerste bestelling bij Kater en zeer tevreden

De door mij bestelde ski-jas werd in een keurige en stevige doos geleverd. D jas kwam er zelfs zonder ook maar één kreukel uit. Heel fijn.

Zeer goede prijzen. Heel snel is de bestelde jas binnen gekomen. Makkelijk en fijn

Topservice en goede producten

Werd super vriendelijk geholpen aan de telefoon bij het kiezen van de juiste maat van mijn nieuwe snowboard, kostte echt 0 moeite. Daarnaast product snel verzonden en is gewoon een topding. Aanrader!

Keurig snel geregeld

Goede prijs , keurig volgens de afspraken .

Prima prijzen, snelle verzending. Ski's geheel afgesteld en keurig geleverd.

Snowboard en bindingen via internet besteld. Niet gratis thuis laten bezorgen, maar zelf opgehaald. In de winkel heel fijn geholpen. Er werd ondanks dat het een drukke periode is ruim de tijd genomen om de bindingen te monteren. En ook goed advies gegeven waardoor er uiteindelijk een grotere maat bindingen gemonteerd is. Tevens voor een mooi prijsje nog 2 snowboardtassen gekocht. Kortom super tevreden.

Prima zaak met goede website

Goede en duidelijke omschrijving van de artikelen en mooi op tijd geleverd

adekwaat en efficient

adekwaat en efficient alleen postnl kwam niet op het bezorgadres maar bracht mijn bestelling direkt bij een postnl punt

Goede kwaliteit & snelle verzending

Goede levering en product

Snowboardbindingen van Burton besteld en redelijk snel geleverd, binnen 3 dagen, product helemaal top in orde. Erg tevreden en kom hier zeker weer terug.

Super support, goeie prijs en snel

Wilde wat info, wat snel gegeven werd. Verzending voor goede prijs en snel.

Top aanbieding, matige afwikkeling

Geweldig mooie, kwalitatieve en fijn zittende jas gekocht van Didrikson voor een hele mooie prijs, bij Kater Funsport. Helaas was de afwikkeling van de aankoop nogal matig. Op 6 februari gekocht “pas” op 9 februari verzonden en lekker snel bezorgd door Post NL op 10 februari 2023. Het meest storend was dat iemand van en mogelijk met Kater de jas heeft verzonden, het beveiligingslabel zat er namelijk nog aan.

levering van frontwing zonder omhaal

het bestelde kwam in een goede en mooie doos aan. niet een berg bobbeltje plastic en tape. er waren wel een aantal "stille" dagen na "we hebben uw bestelling ontvangen".

Prima service, snelle levering

Ik had mijn bestelling op zaterdag gedaan, op maandag al geleverd. Verder kon ik de bestelling vrijblijvend terug sturen als het niet paste. Heb ik trouwens niet gedaan;)

Duidelijk en snel en vriendelijke medewerkster ( Marije)

Alles goed geregeld de afstelling van de kinder ski’s ( geen skischoen in die maat op voorraad) gaf een probleem maar heb ik ( ik zit zelf in de ski -scene opgelost Met vriendelijke groet L van Dalsum

snelle levering snel geld terug

mijn skischoenen waren snel geleverd en toen ze helaas niet goed zaten was het geld ook weer snel terug.

Na mijn online bestelling ,prima afhandeling

gb

gewoon super, op tijd geleverd en een goede prijs.

gewoon super, op tijd geleverd en een goede prijs.

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar