Snel geleverd tegen een voordelige prijs

Ik had het boek een dag na mijn bestelling binnen, goed verpakt en tegen een prijs die 35% lager was dan bij anderen. Blij mee!

Scherpe prijzen, snelle afhandeling

Ik zocht bepaalde wandelschoenen en hier waren ze veruit het best geprijsd. Ook de service was prima en de levering snel.

Goede snelle service en levering.

Zeker aan te bevelen

Zeer tevreden.

De wandelschoenen die ik had besteld kwamen prima verpakt aan. Het product is precies zoals omschreven. Ik kende deze winkel niet. Online vond ik positieve waarderingen en deze beoordeling kan daaraan worden toegevoegd.

Altijd dik in orde

Prima levering, snel, scherpe prijs.

Snelle correcte levering, scherpe prijs

Top producten, top service!

Wat een geweldig bedrijf is dit. Ruim assortiment plus een prima klantvriendelijke service. Ik ben absoluut fan!!

Goede ervaringen

All Good

Fast back and forth, delivery as promised. Content!

Best goed

Prima aanbiedingen regelmatig en prima service over de telefoon. Uw verkopers weten best veel over het materiaal. Dat heb ik bij andere shops wel eens minder meegemaakt. Ga zo door!

snelle service

snelle service

Goede communicatie en snelle levering

Perfect , goed overleg, dat de levering iets later zou zij. Of dit een probleem zou Zijn . Denken mee. Persoonlijk

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs

Al jaren een begrip in windsurf- en snowboardland!

Als snowboarder en windsurfer kom ik al decennia bij Kater, altijd naar tevredenheid geholpen. Ook nu weer. Klantgericht, redelijk geprijsd en nette updates over levertijd. Hou dat vol Kater, goed bezig!

Goed advies en snelle service

Tevreden met mijn aankopen bij Kater

Uitstekend !

Uitstekend !

Helemaal tevreden

Nette, goede dienstverlening, snelle levering en naar volle tevredenheid

Super snelle levering!

GEWELDIG

Werden door een zeer vriendelijke verkoper onthaald, geholpen en door een jeugdige medewerker getrakteerd op een bakkie koffie. Zeer vakkundige voorlichting gekregen. Gezellig met elkaar. Wij stonden niet op de juiste parkeerplaats geparkeerd,de verkoper bood aan, ons parkeergeld te betalen. Wat een dienstbaarheid en klantvriendelijkheid. Wij waren bij Kater Funsport in TILBURG.

Behulpzaam en goed advies.

Zeer goed!

Snelle reactie en levering.

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt.

Alles sehr gut gelaufen. Skischuhe Einwandfrei

Sehr angenehmer Online Versand. Alles Prima gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Verwerking van de terugbetaling gaat zeer snel na retour sturen. Retour sturen zou boven een bepaald bedrag gratis mogen en/of bij artikelen met een afprijzing tot bv 20% ook gratis . Of tegoed bon van 5% bij volgende aankoop op 1 artikel of direct op 1 artikel als klant meerdere artikelen houd. Groet Geert-jan Adriaansen.

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar