Snelle bezorging, accuraat

Ik bestelde iets wat helemaal geen haast had, het was eind van de middag. Tot mijn verbazing de volgende ochtend al bezorgd.

Vriendelijke bediening en bekwaamheid.

Prima winkel met mooi aanbod

Prima website, snel gevonden wat ik zocht. Makkelijk betaald en vlot en netjes geleverd. Prima winkel!

In de winkel laten ze je lekker je gang gaan. Vind ik persoonlijk wel fijn! Toevallig was mijn maat op dat moment niet in dit filiaal aanwezig, maar ik kon hem bij de kassa alsnog bestellen, zonder verzendkosten, omdat ik de moeite had genomen om naar de winkel te komen. Top service. Aardig personeel!

Snel geleverd voor een goede prijs

Zoals je hoopt dat het gaat. Snelle levering, heldere communicatie en aantrekkelijk qua prijs.

prima, snelle levering

prima, snelle levering

Na het plaatsen van de bestelling is er snel contact opgenomen over de bezorging. Keurige levering.

Snel en goede communicatie met de klantenservice

Idem

Nettes Personsl

Die Information, wann ein Artikel in welchem Markt abgeholt werden kann, könnte präziser sein.

Niet helemaal top

Een van de producten die ik via de site bestelde was in werkelijkheid behoorlijk anders. De enkel klitte banden op de site zien en netjes afgewerkt uit. In werkelijkheid zijn het minimaal afgewerkte banden. De banden die ik nu thuis heb had ik, als de site duidelijk was geweest niet gekocht. Mvg Nico Schouwstra

Top webshop! Mega vriendelijk via mail

Ik had nieuwe schoenen nodig voor kitesurfen maar ik had ze direct de volgende dag nodig. Toen heb ik voor de zekerheid een mailtje gestuurd naar de klantenservice. En zij hebben er zorg aan gedragen dat de schoenen dezelfde dag nog op de post gingen zodat ik ze op tijd zou hebben!

Snel ontvangen en goed verpakt

Nog geen ervaring met product zelf

Keurige beschrijving en snel geleverd.

Goed communicatie, goede kwaliteit, goede prijs

duidelijke website, makkelijk zoeken, product goed ingepakt en op tijd geleverd

Goed geholpen. Product was helaas snel kapot maar na telefonisch contact en mail zo opgelost. Kreeg een retour label om het product terug te sturen kosteloos en na een paar dagen een ander zelfde product terug . Super geregeld en zeer nette service absoluut. Tevreden en zal daar zeker weer kopen.

Goede ervaring

Mooiie artikelen, snel gelevert

Nieuwe Flow bindingen besteld. Goeie prijs en snelle levering!

Ruime collectie eenvoudig online bestellen

Ik was op zoek naar een outdoor vest in schapenwol. Kater heeft een ruime collectie en het is eenvoudig het online te bestellen. Levering correct en snel. Een minpuntje waar Kater zelf niets aan kan doen is dat het vest ongelooflijk naar schaap stinkt. Echt heel erg. Inmiddels al 4 dagen en een nacht buiten gehangen, maar dat heeft niets geholpen. Wassen zorgt ervoor dat de waterafstotende eigenschappen van de wol minder worden, dus wil ik het liever niet meteen gaan wassen. Verder prachtig vest!

goed product, snelle levering, scherpe prijs

goed product, snelle levering en scherpe prijs.

Snel en goed

Supermoien ski's snel en goed geleverd!

Snel en goed geleverd

Website duidelijk en gemakkelijk te bestellen Goed verpakt en snel binnen

goed advies

jammer dat in Alkmaar geen wandelschoenen meer te koop zijn, ik werd altijd fijn geholpen. Nu gelukkig ook, in ander filiaal waren de wandelschoenen die ik altijd heb wel te koop. Alkmaar bood aan ze voor mij te bestellen. Ik heb dat uiteindelijk via de webshop gedaan. Jammer dat het online winkelen wordt......

Goed geholpen door iemand met verstand van zaken

Medewerker had veel verstand van zaken en heeft me goed geholpen. Ik heb een mooi product aangeschaft voor een goede prijs.

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar