Prima bestelproces,

online gekocht on-site afgehaald

Helemaal goed

De bestelling was goed ingepakt, goede communicatie over de verzending en goede retourafwikkeling (want helaas paste de kleding mij net niet goed). Helemaal tevreden dus.

goed advies snelle levering

na telefonisch contact te hebben gehad. goed advies gekregen een plank besteld die ook zeer snel bezorgd was.

Levering ok, maar verkeerde product

Levering snel en netjes, echter op de foto staat het product dat ik wilde hebben (PLKB Prodigy spreader) maar ik kreeg de Base spreader. Oeps…

Snel soepel geregeld

Gebeld, besteld en twee dagen erna ontvangen.

Bestelling via de website lange levertijd

Ondanks toezeggingen na 1 week van de klantenservice dat de bezorging binnen 14 dagen zou plaatsvinden, duurt het al meer dan 14 dagen voor een pakketje wordt bezorgd en heb ik totaal geen informatie ontvangen over evt. verzending of mogelijke verzenddatum.

fijne en deskundige zaak

Altijd fijn bij Kater

Elke keer als ik er ben ik weer verrast over de goede service, het vriendelijke personeel, hun kennis van de producten en het uitgebreide aanbod.

Correct

Surfzeilen goede 2ehandse kwaliteit

Altijd behulpzaam en denken met je mee

Fijne afhandeling

Fijne winkel om online te kopen

Bestelling is supersnel geleverd, artikelen zijn goed verpakt. Prijs is ook erg goed!

Slechte ervaring

Skionderhoud en nieuwe schoenen. De verkoper had nauwelijks aandacht en probeerde 3 klanten tegelijk te bedienen. De gekozen schoen bleek niet op een 4 jaar oude binding te passen, waardoor het keuzeproces weer opnieuw kon beginnen. Verkoper was inmiddels alle aandacht kwijt… We zijn maar weggelopen en Kater is een terugkerende klant voorgoed kwijt. Bezoek waar je een kater aan overhoudt.

Hele goede site

Een hele goede site.

Persoonlijke service en top prijs-kwaliteit.

Een model ski's besteld na telefonisch advies. Ski's nu enkele dagen geprobeerd en het advies blijkt helemaal goed te zijn geweest. De ski's werden correct afgesteld en vlot geleverd. Een aanrader, zelfs om online wintersportaetikelen te kopen.

Goed geholpen. Prettig contact

Snel geleverd, het product voldoet aan de verwachting.

Een goede eerste ervaring bij Kater! De advertentie van het artikel zou nog iets verduidelijkt kunnen worden door een kleurkeuze op te nemen. Nu wist ik zonder een mailtje te sturen niet of ik zwarte, witte of rode veters zou ontvangen.

Prima service, prettig telefonisch contact.

Al diverse keren surfgear gekocht en voordien goed telefonisch advies. Nu een artikel teruggestuurd omdat de pasvorm, surfschoenen, niet goed was. Na ontvangst direct ontvangstbevestiging en snelle terugbetaling.

Goede webshop met snelle levering

Snel de producten gevonden op de website en binnen een paar dagen in huis

Perfect en snel

Besteld en heel snel geleverd! Top!

Altijd fijn bij jullie mijn wintersport inkopen te doen

goede en snelle service

Snelle verzending en reactie op mail.

Snelle en nette levering

Snel en zeer netjes verpakt. Helaas was het een zeer stugge stof. Niet geschikt voor dagelijks gebruik. Daar kunnen jullie niets aan doen

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar