prima proces en levering

ik heb een paar K2 SB schoenen besteld. Het uitzoeken op de site ging goed en ik werd goed op de hoogte gehouden van de leveringsststus. Helaas vond ik de schoenen niet lekker zitten, dus die zijn retour. Zelf de retourkosten nemen vind ik terecht, we moeten zorgen voor onze planeet.

Prima snelle service

Skibroek besteld. Volgende dag opgehaald in de winkel. Top

Mooie site en snel geleverd.

Zie hierboven.

Alles verliep zeer vlot, ik had het bestelde artikel na 2 dagen thuis in België

snelle levering en scherpe prijs

Boardbag online besteld, daarna snel geleverd.

Eerste ervaring met Kater. Website en bestelling werkt perfect en snelle levering van het bestelde.

Prima service, snelle levering

Retourzending vanwege maat te klein snel opgepakt, geld snel terug geboekt. Snelle reactie op mail en vragen.

Online net zoveel service en betrokkenheid als bij écht winkelen

Yarno heet uitstekend meegedacht met mijn Step On bindingen en schoenen en gezamenlijk zijn we gekomen tot de beste keuze die uitstekend bevalt. Daarna nog lekker gemaild over wintersport en snowboarden en geïnspireerd geraakt om ook een nieuw boardje te kopen bij de conculega, want zij hadden deze niet op voorraad. Zo kan het dus ook!

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Fast delivery and quality products .

Alles binnen gekomen zoals besteld in zeer korte tijd.

Zeer goed en bereikbaar

Zeer goede dienstverlening en zeer vlot bereikbaar in geval van problemen. De firma die ze onder de arm genomen hadden voor de levering van het door mij bestelde zeil heeft er helaas een zootje van gemaakt maar gelukkig was Marije daar om alles zeer vlot op te lossen . Misschien wel eens overwegen om een ander koeriersbedrijf te gebruiken misschien !

Mooi dat je in Nederland toch je wintersport spullen kompleet kunt kopen.

Jammer dat je telefonisch direct naar de website wordt door gestuurd. De website geeft geen complete informatie. Als de medewerker iets meer moeite had gedaan had ik waarschijnlijk meer gekocht, waarschijnlijk een snowboard broek.

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Fijne winkel (&webshop). Kater Funsport is goed bereikbaar, behulpzaam en betrouwbaar - en ze hebben goeie spullen!

zeer tevreden

zeer tevreden over product en snelle levering

Een bedrijf met verstand van zaken

Wederom een goede ervaring met Kater: personeel dat verstand van zaken (windsurfen) heeft, meedenkt en je goed adviseert. Ook de levering en flexibiliteit is dik in orde.

Heel mooi product ontvangen!

Erg blij met het balance board wat ik heb ontvangen. Goede, snelle en professionele service

Mijn bestelde product werd snel geleverd. Het was goed verpakt.

Topshop

Altijd goede service bij Kater. Snelle en goed verpakte verzending viz de onlineshop

Perfekt

Alles super, gute Beratung.,schneller Versand Alles bestens

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Goede communicatie per mail en snel geleverd

Telefonisch goed behulpzaam om te helpen het juiste product te kunnen bestellen

Behulpzaam personeel Goed assortiment voor vele leuke funsporten, en als ze iets niet hebben komen ze met goede verwijzingen naar andere sportshops

Super snel

Een overzichtelijke website waar ik gemakkelijk de producten kon vinden. Ik had verwacht dat de bezorging wel een aantal dagen zou duren, maar ik had super snel de bevestiging van de bestelling binnen en binnen no-time de spullen in huis.

Goede website. Snelle levering.

Goede communicatie. Retouren snel verwerkt.

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar