Uitstekend!

Uitstekend, snelle service, niet op aan te merken!

Snel, keurig

Kreeg er ook nog een magazine bij, top!

Nette snelle levering

Heel goed ervaren. Echt een aanrader

zeer tevreden met de levering

hoewel ik een product graag eerst werkelijk in mijn handen wil hebben, ben ik toch erg blij met het bestelde product

Uitstekende service

Afgelopen maand online een surfplank en een vin gekocht. Alles is netjes en snel geleverd.

Uitstekend meegedacht en snelle service.

Op zoek naar nieuwe pads voor mijn kiteboard bij Kater uitgekomen. Snelle service, scherp geprijsd en bovendien klantvriendelijk!

Deskundig advies - Mooie Prijs

Heb een freeride board gekocht en de verkoper heeft mij uitstekend geïnformeerd en al mijn vragen uitvoerig beantwoord.

priema

Snelle levering en goede service

Hooded vest gekocht. Had het binnen twee dagen binnen. Twijfelde over de maat, dus even gebeld met de winkel. Goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan.

Geleverd volgens afspraak

Niets aan toe te voegen

Snelle levering, zeer tevreden

Rugzak North Face

Rugzak is door problemen met Post Nl niet aangekomen. Kiyoh heeft er voor gezorgd dat hij toch nog geleverd is. Persoonlijk contact opgenomen. Zeer vriendelijke en super service!

zeer tevreden over de product en service.

zeer tevreden over de service. pakket op tijd afgeleverd.

Snel en netjes

Redelijk tot goed

Vindt soms de product info missen, omschrijving of specificaties van product , wat je desnoods soms van de website van het merk over kan nemen, in de webwinkel. Zeker alsi k dit dan vergelijk met kitemana of telstar surf . Dat is natuurlijk een keuze maar dit is wel mede waardoor ik dan ook soms juist daardoor de producten bij hen koop. Dus dat vindt ik wel een puntje van verbe******. Verder is jullie afhandeling wel goed en mocht er wat wezen of vragen dan worden die wel vlot door de medewerkers per email of telefonisch beantwoord..

Goede service en communicatie.

Bij bestelling duidelijke communicatie en correcte levering

vriendelijk persoonlijk

Fijn

Supersnelle levering van neopreen sokken

Na bestelling van neopreen sokken,zeer snel geleverd

Goede levering, denken met je mee

Goede levering, denken met je mee

Prima.

Prima.

Goede prijs/kwaliteit, vlotte afhandeling

Snel bezorgd en 1 item retour was ook snel verwerkt.

Helemaal ok!

Mooie aanbieding, supersnel geleverd in goede staat!

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd.

Super geholpen en super snel geleverd

Fijne ervaring goed geholpen door personeel met goede kennis van de producten :)

Goede prijs, goed product, snelle levering

Wetsuit gekocht. Goede prijs, goed product, snelle levering

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar