Snel & compleet

Duidelijke site - redelijke prijzen - vlotte afhandeling

Prima.

Duidelijk bestelproces. Goede levering en prima product. Ben er heel blij mee.

Goede prijzen, bestelling vlot verzonden.

Prima afgehandeld

Snel ontvangen, keurig verpakt

Relax , mooie spullen en kennis van de producten.

Ik ging op een door de weekse dag met mijn vrouw skikleding kopen . Wij konden op een relaxte manier rustig kijken en passen, af en toe werd er gevraagd of wij hulp nodig hadden en dat vonden wij zeer prettig. De collectie was zeer uitgebreid en hadden veel keus uit nieuwe en oude collectie met daarbij de aangepaste prijzen. Wat een top winkel

Werd gebeld omdat er een defect opgemerkt was van het (laatste) item dat ik gekocht had. Fijn wat ik wilde het toch graag en kregen 10 euro korting

Prima betrokken en enthousiaste mensen

Ik had wat specifiek vragen en wensen, werd steeds snel gereageerd , zelfs direct terug gebeld, verstand van zaken en enthousiast. Leuk om op die manier online te kopen

Garantie perfect geregeld

Fout in mijn Avantizeil gemaild en foto gestuurd dag daarna alles geregeld nieuw zeil ontvangen oude teruggestuurd.

Snelle levering zoals beloofd

Snelle levering zoals beloofd, na mailtje gestuurd te hebben direct antwoord. Schoenen op voorraad die andere niet in de maat hadden

Snelle levering, uitstekende service.

Goede service en heldere communicatie. Afspraken worden nagekomen.

Zeer uitvoerige en duidelijke uitleg bij aanschaf windsurfset.

Prettige uitleg. Geduldig ook met genoeg tijd. Zeer veel kennis. Blij mee.

Mooi product en sneller dan verwacht geleverd

Prima, beschrijving van product was duidelijk en snel geleverd.

Supersnelle levering via webshop van uistekende producten!

Supersnelle levering

Tweedehands te hoog geprijsd

Ik heb bij Kater een 2e hands Severne zeil uit 2019 gekocht en er werd vooraf keurig doorgegeven dat er reparaties in het zeil zaten. Bij ontvangst bleek het zeil flink gebruikt te zijn. Er was me vooraf verteld dat het zeil uit FuerteVentura kwam. Ik heb het gehouden maar de prijs is het eerlijk gezegd niet waard. Blijkbaar is het van een surfschool geweest waar het in 2 jaar volledig is afgeragd. Hopelijk letten ze erop als ze de zeilen opnieuw prijzen

Snel en correct

Zeil in uitstekende staat en snel geleverd. Bedankt!

natuurlijk

Het is niet mogelijk om producten te kopen zonder ze te dragen.

Super service

Na mijn bestelling werd ik snel en goed op de hoogte gehouden over mijn levering. Ik ontving mijn bestelde goederen conform afspraak. Hoge kwaliteit en goede prijs!

Goed advies en snel geleverd !! Nu nog veel wind

Goed advies gehad en snel geleverd nu nog veel wind !!!!!!

snelle levering, mooie zaak ( alle twee)

Goed advies en mooie zaak!

Uitstekend!

Snel geleverd. Helaas verkeerde maat. Moeiteloos retour kunnen sturen.

Geen instructie boekje gekregen

Geen instructie boekje gekregen, moeilijk in elkaar te zetten maar voor de rest goed product.

snelle service

Fijne prijs en snelle nette service voor ons nieuwe speeltje!

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snel bezorgd. En het cadeau (balance board) werd erg leuk gevonden. Uitdagend om er goed op te staan.

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar