Prima service en kom daarom vaak terug

Behulpzaam en meedenkend personeel.

Top product met goed advies

Goed product voor een nette prijs met goed telefonisch advies en oplossing voor een foutje op de website.

Duidelijke website, goed product en op tijd binnen gekregen.

Snelle levering van product op voorraad

Snelle levering van product op voorraad

Bij vrijwel alle webshops was het buitenkleed dat ik graag wilde pas leverbaar na meer dan 2 weken, maar Kater Funsport wist het binnen 2 dagen al te leveren. Een prachtig buitenkleed, en supersnelle levering. Top dus!

snel en netjes verzonden maar ...

door het toedoen van PostNL moest ik na twee werkdagen het zelf ophalen bij een verzamelpunt, en de bezorgdag ben ik de gehele dag thuis geweest en kreeg toen een melding zonder kaartje in de bus dat ze mij gemist hadden, ik heb een digitale deurbel en die heeft zelf ook niets geregistreerd. Dit is voor mij weer een slechte ervaring met PostNL. Maar Kater bedankt voor de nette afwerking.

jammer

het hoesje was wat kleiner dan op de site staat, 14 ipv 16 cm :(

Goede snelle levering

Bestelde producten zijn tiptop in orde en snel geleverd

Heel snel geleverd

Positief ,netjes en snel geleverd

positief .Is snel geleverd.

Vriendelijk geholpen en snel geleverd

Kiteboard gekocht. Per mail en telefonisch prettig geholpen en duidelijke afspraken.

Super service

Bestelling geplaatst en volgende dag geleverd. Via mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Super!

Goede verpakking

Goede prijs Uitstekend verpakt! Op tijd geleverd.

Gebruikt surfboard

Board was niet zoals omschreven. Veel meer schade dan in de omschrijving stond.

Ik ben zeer tevreden en zo snel, ene dag besteld en de volgende dag in huis.

Mijn bestelling netjes en snel ontvangen

Snelle levering. Goed product

Very good online Shop

.....friendly and very fast delievery

Perfect at All!!

Fast delivery and Good Price! Thank you

Goede prijs snelle levering

Kater was de goedkoopste voor de door mij gekochte 12 volt suppomp. En ook nog snelle levering zonder bezorgkosten. (Boven minimum bedrag) Product was precies wat ik zocht en werkt goed.

Goed geregeld en op tijd bezorgd

Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en op tijd gebeld wanneer er geleverd zou worden

Goed product met goede service

Trapeze + stealth bar gekocht via internet. Werd gebeld wanneer ik hem kon ophalen. Eenmaal in de winkel werd het product zelfs in elkaar gezet. Een algemeen verbeterpunt: zou meer focus op kitesurfing zijn. Een zaak als 'kitemana' heeft een intuïtieve website waar ik regelmatig kijk, leuke acties, breed assortiment. Mijn nieuwe kites heb ik (vanwege goede inruil) daar gekocht, terwijl ik dit liever bij jullie zou kopen vanwege de afstand/service. Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar mogelijk dat hier nog wat winst te behalen valt.

Levering toebehoren

Teleurstellend

Ik ben zeer ontevreden omdat ik 2 vinnetjes heb besteld voor gladiator supboard en daar maar 1 bevestigingsschroefje bij geleverd heb gekregen omdat bij de bestelling van de eerste vin (kennelijk abusievelijk) het schroefje nog op de afbeelding van het gekochte stond en bij de bestelling van het tweede vinnetje had kunnen weten dat het schroefje er niet bij zat. De medewerker die ik heb gesproken gaf echter aan dat hij er 2 schroefjes bij zou doen, wat hij uiteindelijk niet heeft gedaan. Ik wil best voor 2de schroefje betalen maar dit is niet te vinden in de webshop, ook de medewerker kon dit niet vinden. Nu zit ik met een vinnetje dat ik niet kan gebruiken. Zeer teleurstellend en misplaatste zuinigheid. Jammer.

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar