Een aanrader

Een overzichtelijke website, de producten zijn gemakkelijk te vinden, een account maken mag, maar moet niet. Er mochten iets meer details bij de specificaties staan (in dit geval over Meindl Lady Lipara Comfort Fit Wandelsandalen), maar op basis van wat er staat kan de keuze al veilig gemaakt worden. Snelle levering, ondanks de Coronawaarschuwing dat de leveringstermijn zou kunnen uitlopen.

Goede kwaliteit, snelle levering

Wij hebben Wakeboard handschoenen besteld, product als omschreven.

Snel en makkelijk besteld en snel geleverd

We waren op zoek naar een specifiek SUP board die bijna niet meer leverbaar waren. Kater Funsport had het board nog wel, dus snel besteld. De bestelling werd netjes en snel bezorgd.

Top grandhall bbq

Mooie grandhall gekocht. De bbq was overal uitverkocht, maar kater funsport kon leveren vanuit voorraad. Prima communicatie en levering was goed geregeld. Vervoerder belde netjes op om afspraak te maken en ook nog eens 15 min. Voor aankomst. Kater heeft ook prima gecommuniceerd.

Snelle en nette verzending

Snel geleverd.

Bestelling snel afgehandeld en geleverd

Alleen wil ik 2 paar retouren, kan niet vinden hoe???

Fijn product, precies goed!

Nieuwe surfkar voor de fiets besteld. 2 dagen later in huis; verschillende onderdelen, alles compleet! De kar klaar maken voor gebruik kost wat tijd, dus beter doe je dat op een windloze dag. Eenmaal achter de fiets weinig weerstand, rolt soepel! Ik ben zelf max 30 minuten aan het fietsen, maar 45-60 minuten lijkt mij ook goed te doen met deze. Groetjes!

Perfect Customer Service

Fast delivery, easy return process and fast return of funds. What more do you need:)

Heel goed!

Bedankt!

Very good service

I purchased 2 SUP boards, and Kater were very helpful regarding my questions via the internet and when it came to the delivery, everything went well.

Snelle en nette levering

Helemaal tevreden. Goede kwaliteit

Super snelle levering

Snel bezorgd

Goede prijs en verzending

Prima prijs en goed en snelle verzending!

Prima gedaan!

Goed en snel!

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit.

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit.

Fijne communicatie ook bij klacht perfect geholpen

Kleine productiefout ontdekt, waarna super vriendelijk snel en goed geholpen. Erg tevreden!

Snelle levering en mooi product

Erg tevreden met de geleverde neerhaler Duotone XT. Snelle levering en altijd een fijn idee dat je naar de winkel kan als er iets mee is. Of voor advies even kan bellen. Nu niet aan de orde: gewoon optuigen en mee wegvaren :)

Correct geholpen

Ook netjes nagebeld over levering en om te controleren of ik juiste besteld had.

Geweldig advies

Ik ben afgelopen weekend bij Kater in Alkmaar geweest voor Burton step-ons, schoenen en een board. Wesley heeft me geweldig geholpen met advies en het aanpassen van de materialen. Dank je wel! Ik ben heel blij!!

denken mee

Telefonisch goed en zeer vriendelijk geadviseerd.

Mooie overzichtelijke webshop, goede deals en snelle levering!

Goede winkel & webshop, ervaren medewerkers, fijne aanbiedingen ook online.

Goede winkel & webshop, ervaren medewerkers, fijne aanbiedingen ook online.

TOP service !!!

Veel surfspullen met een TOP service !!!

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar