Pluspunten

Goeie service

Pluspunten

Good product, clear communication in case of delay of delivery.

Pluspunten

Fijn meedenken

Pluspunten

Vriendelijke service. Snelle reactie terug. Denken mee met de klant. Goede aanbieding voor wat ik zocht

Op de website zag ik in het weekend voor kerst een mooie aanbieding. Helaas was de winkel maandag dicht en waren di en wo feestdagen waardoor ik pas donderdag geholpen kon worden. Zo midden in het seizoen en vlak voor of midden in een wintersport vakantie zou ik zorgen dat ik zondag en maandag bereikbaar ben zodat spullen tijdig verzonden kunnen worden. Ik ben ze nu gaan halen in Alkmaar. Dit is geen kritiek maar wel een verbe****** (ik had zelf eerder moeten gaan zoeken).

Pluspunten

Prima afhandeling van mijn online aankoop. Kwaliteit van de aankoop was verder helemaal in lijn met mijn verwachtingen. E.e.a. zoals ik gewend ben van Kater.

Jullie zouden wat meer technische en nuttigere informatie van de produkten in de webshop onder "Specificaties" kunnen plaatsen. Wat er nu staat is weinig zinvol voor de meeste klanten. Wat wel handig zou zijn is bv. buigcurves bij masten, gewichten, zeilrange bij boards, etc. Verder zou het heel handig zijn wanneer jullie bij de produkten links zouden plaatsen van (internationale) online testen. Zo kan je snel zien hoe de karakteristiek van je beoogde aankoop zich verhoudt tot andere alternatieven.

Pluspunten

Maandag besteld, vóór kerstmis en donderdag al thuis. Dat noem ik service!

Het gamma van windsurfen wat verder uitbreiden, ofwel in een specifiek merk, ofwel in een specifieke tak (wave, slalom, freestyle).

Pluspunten

Goed persoonlijk contact en denken met de klant mee! Service staat op 1

Pluspunten

Goede en correcte service nadat snowboard die ik via de webshop had gekocht, op hetzelfde moment in de winkel was verkocht. Goed alternatief met korting aangeboden gekregen.

Pluspunten

Goede en snelle behandeling, ben zeer tevreden

Pluspunten

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit van de pro limit global boot

Pluspunten

Geeft goed advies als je dat nodig hebt. Ze weten veel over wat ze verkopen

Pluspunten

Ik ben tevreden .Veel succes voor jullie en bedankt fijne service .

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling!!

Pluspunten

Goede levering van product.

Na de bestelling geen indicatie meer gekregen hoeveel dagen het ongeveer duurt, alleen dat de factuur betaald is. Door de vele internet"bedrijven" heerste er wat wantrouwen, wat overbodig bleek.

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk contact.

Pluspunten

handschoenen gekocjt, na 2x gebruik stikkingen los, er werd direct een garantieafwikkeling gestart, binnen de week kreeg ik nieuwe... TOP service

Pluspunten

Topservice en snelle levereing

Pluspunten

Goed product (surfschoenen) voor een zeer schappelijke prijs. Ik heb zojuist een tweede paar besteld. Alles goed verpakt en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Bereikbaar, snelheid

Pluspunten

Genoeg keuze, snelle levering en duidelijke site

Nvt

Herculesstraat 57