Pluspunten

Goede communicatie, meedenkend met welke set up kites te nemen, en snel geschakeld om de juiste maat kites te kunnen leveren.

Bar niet vergeten mee te sturen ;-) dit is overigens prima opgelost

Pluspunten

Pluspunten

zeer klantvriendelijk, meedenkend, kennis van zaken

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke mensen doen veel voor je Had wetsuit besteld en betaald maar bleek niet op voorraad Ik werdt gebeld om samen een oplossing te vinden Ze heeft me snel een andere gestuurd en daar ben ik heel blij mee

Zorgen dat als er iets wordt besteld dat het ook geleverd kan worden No hard feelings

Pluspunten

Snelle service, Goed assortiment.

Pluspunten

Na de bestelling direct een email gekregen dat het pas de volgende dag verstuurd kon worden ivm dat de slippers uit een ander filiaal moesten komen, zeer netjes!

Pluspunten

Vriendelijk, meedenken, goed advies

Pluspunten

Snelle levering, goede service aan de telefoon. Had gebeld met wat vragen of een paar surfitems en ben net zo goed geholpen als in de winkel zelf.

(Meer) uitleg bij de producten.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering! Mooie produkten!

?

Pluspunten

Service. Verhouding prijs-kwaliteit. Bereikbaarheid winkel Alkmaar en parkeerplekken. Fijn professioneel personeel.

Pluspunten

De bestelling word steeds correct en vlug behandeld. Ook zijn de prijzen zeer scherp.

Pluspunten

Van te voren Terugkoppeling naar de klant als er iets niet meer is. Daarna op zoek gaan naar het niet op voorraad zijnde product en het alsnog vinden

Volgens de site is het motto voor 16 uur besteld de volgende dag in huis. In mijn geval duurde het 2 dagen langer dan beloofd. Gelukkig stond er geen wind. :-) Verder was alles prima in orde!

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte service ! Gezwind contact, snelle verzending. We zijn verwend!

Pluspunten

Snelle reactie en zeer profeccioneel

Pluspunten

Ik heb gezocht via internet naar 1 specifiek artikel en kwam uit bij Kater. Goede afhandeling en snelle levering.

Pluspunten

Ik heb telefonisch contact over een ketting die ik graag wilde hebben ( in een specifieke kleur). Na wat twijfel of we het over de zelfde kleur hadden kreeg netjes en snel een foto via de mail om t checken of de kleur goed was en daarna werd mij geadviseerd om deze via de website te bestellen en dan zou ik de juiste kleur krijgen. En zoals afgesproken had ik deze de dag erna in huis! Daar was ik natuurlijk super blij mee thanks!

Pluspunten

super goed geregeld en vlot

?

Pluspunten

Persoonlijke benadering Doet wat het zegt Verzorgde en tijdige levering

ik zou het niet weten

Herculesstraat 57