Pluspunten

Super fast, super Service. My article was scratched during transport and they sorteted it within a day! I will order here anytime again.

Pluspunten

Snelle levering goede service goede verpakking correcte afhandeling

Pluspunten

Duidelijkheid over voorraad, snelle levering met voorbedrukte instructies en bijlahen voor evt retourzending. Uitstekende webshop!!

Pluspunten

Heel vlotte levering, van het juiste product.

Pluspunten

Pluspunten

Service.

Kleuren van bestelde producten (shirt en twee hoodies) zijn op de site donkerder dan in het echt.

Pluspunten

Snelle levering, aardige mesnen

Wellicht kunnen ze iets doen aan de retourkosten. Zeker als je scchoenen besteld, gebeurt het mij nog wel eens dat ik ze een paar keer moet terugsturen voordat ik de juiste heb qua pasvorm en maat. Dat doe je dan niet meer dan 2x omdat het iedere keer 6,95 kost om ze terug te sturen. En dat vind ik een beetje veel.

Pluspunten

Ik kreeg netjes een mailtje wanneer ze mijn bestelling gingen verzenden met de vraag of dat uitkwamen.

Geen, helemaal tevreden!

Pluspunten

Prima naar mij toe gecommuniceerd over de levertijd en verder ook heel tevreden over het product, TEVA Toachi 2 M 2017.

Pluspunten

Goede communicatie over levering en tevreden over produkt.

Pluspunten

Mail gekregen over dat sandalen uit ander filiaal moeten komen en dat het iets langer gaat duren. Met de vraag of dat wellicht een probleem is ivm vakantie. Super service!

Pluspunten

Na bestelling nog telefonisch contact gehad over de aflevering. Prima service en snelle reactie op vragen. Surfboard was perfect ingepakt en volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Het surfboard die ik besteld heb is heel goed ingepakt, en bij mij thuis bezorgd. Heel erg tevreden over het bezorgen.

Pluspunten

fantastisch hoe de verkeerde levering ( doordat de info mbt de schoenmaat op de website verkeerd was ) werd aangepakt ! Er werd prompt gereageerd en een heel mooi voorstel gedaan !

info mbt de schoenmaat voor Teva sandalen aanpassen zodat deze verwarring niet meer mogelijk is

Pluspunten

Jullie waren de enige website die dit model teva nog levert.

Pluspunten

Men wordt vriendelijk geholpen, er is uitgebreid assortiment. De website is goed, nieuwsbrief is kort maar krachtig.

Levering spare parts windsurfen vraagt geduld (maar komt uiteindelijk wel voor elkaar)

Pluspunten

snelle levering. en ben blij met het product

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, persoonlijk contact, misverstand over verzending werd na melding onmiddellijk verholpen

Pluspunten

Goed geholpen, goede kennis van de artikelen

Er was heel weinig voor kinderen (maat 116/122). Er zijn met veel moeite wat helmen uit het magazijn gehaald, maar qua kleding was er niets meer.. (eind maart)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed advies

Nog snellere levertijd, al was die prima Ook is een tip om voor losse onderdelen meer informatie erbij te zetten zoals afmetingen etc

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar