Pluspunten

Construction of the Webshop and in particular organization of the Payment. Feedback and Support

Pluspunten

Prima service in de winkel! Prima suggestie voor het bestellen online!

2 sterren: slechter dan verwacht

Eerder ooit een paar kleine dingetjes gekocht. Kwam binnen voor een setje nieuwe kites. Op internet een paar aardige aanbiedingen. Gevraagd naar de verkoper met kennis over kites. Bij informeren naar deze kites gaf de verkoper mij zonder blikken of blozen een prijs die veel hoger lag dan die op hun website.. Toen ik hem hierop opmerkzaam maakte gaf hij aan dat hij ook niet alles kan weten... Had ik gelijk moeten vertellen.... werd een soort van geïrriteerd die jongen. Waar hij ook niet mee om kon gaan was mijn verzoek een rijs te geven voor of 6, 8, 11 of alleen 6 en 8. Met of zonder bar... Hij snapte niet dat ik meer zou willen afnemen naarmate zijn prijs beter zou zijn... Geïrriteerd kreeg ik te horen dat ik gewoon moest zeggen wat ik nodig heb.. Dan het volgende de aanbieding was op 2017 kites van een bepaald merk. Daarvan was er geen 6 meter. Wel van het jaar ervoor. Snapte hij niet dat hij wanneer hij die in de plaats van een 2017 in de aanbieding op zou nemen hij mij iets extra korting zou moeten geven aangezien de actuele waarde van een 2017 kite nou eenmaal hoger ligt dan een van 2016 (zelfde maat merk en type). Ik kwam naar de winkel met cash 2000€ in mijn zakken. Ging ook weg met 2000€.. en het voornemen nooit meer bij deze winkel te komen wat een verspeelde tijd. Voelde mij gewoon niet goed behandeld. Nu op de duitse webshops betere aanbiedingen gevonden.

Pluspunten

Goed vindbaar en een voldoende groot assortiment dat ik precies de schoen die ik wilde kon vinden. Fijne klantenservice, ondanks een probleem (verkeerde product verzonden) werd er snel actie ondernomen. En toen de schoenen iets te klein leken, werd ik direct gebeld met advies.

Oppassen met het noemen van data op de mail, in één mail werd gesproken over het opnieuw verzenden van mijn schoenen op vrijdag, uiteindelijk zijn ze dinsdag verzonden omdat jullie maandag dicht waren.

Pluspunten

Altijd goeie service

Pluspunten

Super goede service, bij een vraag via de mail direct antwoord. Snelle levering en mooie producten, ik kom zeker nog eens terug!

Pluspunten

Alles ok

Nihil

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

Snellere levering

Pluspunten

Snelle reacties en levering. Top!

Pluspunten

Supersnel en goed op de hoogte gehouden over de levering!

Pluspunten

Geweldig advies en service.

Pluspunten

Al een paar keer bestellingen geplaatst bij Kater. Scherpe prijs, goed verpakt en snelle levering

Pluspunten

Snelheid waarmee werd geleverd. Vriendelijke mevr. aan de telefoon.

Pluspunten

Snel en goedkoop

Pluspunten

Bij mijn bestelling werd ik gebeld om te dubbelchecken of ik had besteld wat ik echt nodig had. Bleek dus niet zo te zijn. Fijn dat er zo goed wordt meegedacht en dat er eerlijk wordt geadviseerd.

Pluspunten

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

De pakbon was slecht leesbaar

Pluspunten

goede info snelle verzending

geen

Pluspunten

Vanaf het moment dat ik de shop in Alkmaar binnen stapte werd ik gezien en aangesproken. Daarna was de hulp fantastisch. Ik heb een hele surf set gekocht en ik heb bij elkaar 2x3 uur gespendeerd met twee uiterst capabele surfers/verkopers die bereid waren me alles uit te leggen wat ik moest en wilde weten. Echt een aanrader!

Pluspunten

Geen minpunten!

Pluspunten

prima !!!! op alle vlak tevreden

Pluspunten

goede info over product en duidelijke communicatie

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering

betere omschrijving van product

Pluspunten

Goed advies. Snelle levering

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar