Pluspunten

Ik heb een ION droogpak gekocht, maar bij aflevering bleken de seals allemaal verknipt. Jammer en balen, maar toen ik dit meldde deden ze niet moeilijk en kreeg ik een code opgestuurd waarmee ik het pak kon retourneren. Ik heb daarop een nieuw pak gekregen. Niets houd me nu nog tegen om de hele winter door te kiten.

Goed opletten als je iets terugneemt van een klant.

Pluspunten

snel, juist en peroonlijk contact. mooie producten.

geen opmerkingen.

Pluspunten

good service, devoted for their work. happy for chose them !

international buyers support.

Pluspunten

er wordt goed geadviseerd, want de maten van de snowboardschoenen zijn per merk erg verschillend. Prima service en snelle levering. En ook nog eens mooie aanbiedingen.

Pluspunten

TOP

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede service in de winkel (alkmaar)

Pluspunten

Alles prima!

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis. En goed stevig verpakt (surfzeil).

Pluspunten

Prima ondersteuning en afhandeling.

Pluspunten

Bestelling via webshop prima en snel verlopen. Ik had aangegeven de spullen snel nodig te hebben ivm vertrek naar de wintersport binnen 5 dagen. Werd gebeld over de details en had de ski's ruim op tijd volgens afspraak binnen. Top geregeld!

Pluspunten

Na ontvangen van product (die juist was). Had ik een maatje te klein besteld(dom van mezelf). Na aanvraag voor retour en instructies op retour formulier te hebben ingevuld voor een nieuwe maat, kreeg ik deze al zeer snel binnen helemaal top! Vriendelijk contact en service.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Keurig op de hoogte houden van de status van de bestelling. Carbon verlenger keurig netjes en veilig voor transport ingepakt. Top!

Pluspunten

Goede service, snelle levering. Prima produkten voor een goede prijs

Pluspunten

Snelle levering en prima prijzen.

Prijsstickers die makkelijker te verwijderen zijn :.)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe geen

Ik heb het besteld product vorige zaterdag 24 September teruggestuurd voor ruilen maar tot nu toe niks gehoord. Waar blijft mijn product????

Pluspunten

Fast shipping, good customer service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Afspraken mbt Levertijd

Pluspunten

Ik had een surfboard besteld via internet. Kater belde mij op, het board lag in Alkmaar, zou eerst naar Hippo gehaald moeten worden en dan pas bij mij bezorgd kunnen worden, daar zouden een paar dagen over heen gaan. Ze stelden mij voor de keuze: een paar dagen wachten, of zelf naar kater Alkmaar rijden (vlakbij), zodat ik vandaag al op het board zou kunnen staan. Super dat ze zo meedenken!

Dat ze op zondag gesloten zijn

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden met het geleverde product en service - Snel geleverd - Goede prijs - Goed verpakt

Een melding met de dag & tijdstip van levering zou erg welkom zijn. Nu was ik toevallig thuis en ging de levering goed, maar anders komt de bezorger voor niks en heb ik mijn zending later in huis

Pluspunten

adequate hulp in de winkel + snelle levering als je online koopt.

Pluspunten

Geweldig bedrijf! Ik had een surfponcho besteld die in de verkeerde kleur was geleverd. Ik heb contact opgenomen en er werd mij keurig een voorstel gedaan: of ik mocht de poncho houden en ik kreeg korting, of ik stuurde hem terug en kreeg mijn geld terug. Ik koos voor de laatste optie, maar werd nog eens teruggebeld: misschien was de poncho toch nog leverbaar binnen twee weken. Ik besloot af te wachten en keurig kreeg ik na twee weken bericht: helaas was deze poncho toch niet meer te krijgen, maar wel een andere in vergelijkbare kleuren. Deze vond ik zowaar nog mooier en binnen twee dagen had ik hem in huis. Kater denkt echt mee met de klant. Je hoeft maar één keer aan de bel te trekken en vervolgens onderhoudt Kater keurig het contact, net zo lang tot de bestelling correct is afgehandeld. Vooral veel credits voor de persoonlijke aandacht en het meedenken. Bedankt voor de goede service! :)

Geen verbeterpunten. Helemaal super :)

Pluspunten

Super ik had zelf een verkeerde maat besteld retour zending geen probleem binnen enkele dagen de juiste maat op mat.

Pluspunten

Een overzichtelijke webshop en snelle levering van mijn bestelling, kortom: helemaal tevreden met mijn aankoop bij Kater. Ik kwam hier terecht vanwege de korting op surfartikelen.

Geen.

Herculesstraat 57