Pluspunten

Deskundig Tijd voor je.

Zou het niet weten

Pluspunten

Top webshop door heldere presentaties en instelbare keuze filters, volop scherpe aanbiedingen aanwezig! :-))

Track & trace van bezorgers met de realiteit kloppend(er) maken.

Pluspunten

Leuke duidelijke website. Alles netjes geleverd. Goede communicatie via email (ten gevolge van onduidelijkheden gedurende de levering) Gratis levering ook naar Belgie.

Kon levering niet tracken. Heeft 4 dagen geduurd van Nederland naar Belgie ipv 1 a 2 zoals geadverteerd op de website. Ook geen voorafgaand telefoontje van de bezorger. Mast lag in de gemeenschappelijke gang van het appartement toen ik thuiskwam.

Pluspunten

Netjes geleverd, duidelijk en persoonlijk per e-mail geïnformeerd dat i.v.m. het feit dat product uit andere vestiging moest komen, er een langere levertijd op zat. Heb direct daarna telefonisch contact opgenomen, en kreeg meteen degene aan de lijn die mij zojuist een e-mail had verstuurd (geen lange wachtrijen of doorkeuze menu's). Situatie uitgelegd, en afgestemd over aflevering van product. Levering kwam daarna alsnog mooi op tijd binnen. Ik ben tevreden!

Pluspunten

Netjes geleverd,

Misschien iets sneller

Pluspunten

Snel reactie Top zaak

Nix

Pluspunten

Zeer snelle levering, prettige communicatie per email en telefoon.

Op basis van mijn persoonlijke ervaringen: geen!

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling, Goede prijs-kwaliteit, gratis verzending boven 50 eur zelfs naar België. Prima service en breed aanbod artikelen.

Wellicht nog wat meer keuze in vinnen van andere merken, misschien in de toekomst ook gebruikte vinnen aanbieden?

Pluspunten

Alles TOP!

Pluspunten

Prima geregeld weer, surfzeil op de camping laten bezorgen

Ik zou graag feedback krijgen over de order status na de betaling. Komt tot nu toe altijd goed, maar status overzicht zou fijn zijn. Dus bijv klaar voor verzending, verzonden , verwacht afleverdag/tijd

Pluspunten

Ik bestelde een campinggasstel met bijbehorende cartouches. De prijs was goed, de levering en de staat van de producten waren eveneens prima in orde.

Een lastig ding: naamsbekendheid/betrouwbaarheid. Bij onbekende webshops zit ik mij altijd af te vragen of het wel snor zit, zo ook bij deze. Aan de andere kant waardeer ik juist de kleinschaligheid van deze winkel, dus is dit geen groot punt. En ik zie dat Kater klantbeoordelingen serieus neemt, dus eigenlijk is dit maar in kleine mate aan de orde.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heldere communicatie na bestelling (duurde iets langer dan normal)

Artikel retour gestuurd vanwege verkeerde maatvoering. Nog niets op gehoord.

Pluspunten

Uitstekende communicatie en servicegerichte organisatie

Pluspunten

Snel en aantrekkelijke aanbieding (voor surfzeil).

Ten aanzien van deze bestelling geen verbeterpunten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Internet pagina

Levering. Het was heel vaag wanneer ik het board precies zou krijgen. Na een paar keer bellen uiteindelijk maar besloten het board te gaan halen aangezien het anders een week zou gaan duren.

Pluspunten

Leuke spullen

Opsturen tussen vestingen mogelijk maken

Pluspunten

Ik heb eerst telefonisch contact gehad over het product (surfszeil). De persoon die ik aan de lijn had was erg vriendelijk en gaf zeer goed advies. Vervolgens heb ik het zeil besteld die enkele dagen later bij mij thuis werd afgeleverd. Het zeil was zeer netjes ingepakt, zodat er geen beschadingen op kunnen komen. Kortom, je kunt hier prima een surfszeil bestellen!

Pluspunten

Snelle levering (2 dagen), Leuke aanbiedingen, goed bereikbaar

geen

Pluspunten

Lage verzendkosten, snelle verzending, goede after-sales communicatie

Pluspunten

Flexibel en klant gericht

Pluspunten

Overzichtelijke website

Snellere afhandeling bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

Het pakketje moet ik ophalen? Was beetje onhandig terwijl er werd gezget dat het werd thuis gebracht. Ik was niet thuis dus hebben ze het niet bij de buren afgegeven en niet kater langsgekomen maar bij een of andere winkel gebracht. Heel onhandig als je geen vervoer hebt.....

Pluspunten

Duidelijke site en informatie via mail

Op de track en trace van het bedrijf dat de bezorging doet, kun je alleen zien dat het pakje tussen 8-17:30 geleverd wordt bij bijv. Post NL is het tijdstip waartussen een pakje bezorgt wordt korter. Maar dat is dan ook de enige tip

Herculesstraat 57

1812PD Alkmaar