The heaven for all hobbyist and smart home people

They have all the things you need for need for your electronic project or making your home full of smart devices. I only wished that they would do free shipping over certain amount.

Weelde van keuze in electronica en ze hebben Orange Pi

Bestellen is een fluitje van een cent. Levering is fluks ondanks dat het naar DK moest. Ben je geïnteresseerd in electronica en automatiseren dan is er een weelde aan keuzes. Bovendien blij te ontdekken dat ze Orange Pi in hun assortiment hebben. Grote plus.

Positieve ervaring

Mijn eerste bestelling bij TinyTronics heb ik als positief ervaren. En het was inderdaad wat 'klein spul' wat ik nodig had. Maar wel een snelle levering en scherpe prijs. Meteen de website maar even bij mijn favorieten gezet want hier ga ik ongetwijfeld vaker bestellen.

goeie ervaring

Alles verliep zoals gewenst

Prima product deed wat het moest zonder gezeur of geneuzel

Prima product

Kan niet beter.

Snelle en correcte levering. Alles goed verpakt. Concurrentiele prijzen.

Super.... Kwaliteit Prijs en Order verwerking

Schakelaartjes snel op de overzichtelijke website gevonden. Webwinkel functies, registratie en betaling werken prima. Order afhandeling en de berichtgeving daarover zijn correct en adequaat. Producten via de post, in mijn geval de brievenbus, snel in huis Ik ben tevreden en heb mijn project weer werkend kunnen maken. Bedankt Tinytronics

Zeer snel en veilig verpakt in Duitsland aangekomen.

Ik kan TinyTronics ook van harte aanbevelen aan klanten in Duitsland. (Ich kann TinyTronics auch für Kunden in Deutschland uneingeschränkt empfehlen.)

Snel binnen

Snel binnen. Alleen de schuimballetjes als opvulmateriaal zijn een beetje onhandig.

In één woord: "Geweldig"

Service, levering, levertijd en product; allemaal perfect verzorgd en geleverd.

Zeer tevreden.

Snelle levering voor een goede prijs.

All good

quick and reliable

Goede & fijne service

Ik ben uitermate tevreden over TinyTronics.nl. - Mijn bestellingen werden snel verwerkt en met zorg verpakt. - Ruime verzendopties, o.a. met "tekenen voor ontvangst". - De producten voldoen aan de verwachting. - De productpagina's geven vaak extra informatie. - De website werkt goed, incl. zoeken. - Klantenservice is vriendelijk, snel en adequaat. - "Vriendelijke" prijzen. - En als kers op de slagroom een gratis TinyTronics sticker bij de bestelling ;)

Makkelijk af te halen

Bestelproces is eenvoudig en de bestelling is ook eenvoudig af te halen. Je scant de QR-code die je hebt ontvangen en de juiste locker springt open.

Precies wat ik verwacht had en snel geleverd

Duidelijke site, precies wat ik verwacht had en snel geleverd! Ga ik vaker bestellen. Sterker nog, heb ik al gedaan! :-)

Snelle verzending

Kleine electronica snel geleverd top.

Snel en accuraat

Heldere communicatie, alles goed

alles vlot

De cs antwoordt snel en alles was aanwezig in goeie verpakking. Snel verzonden ook.

Geweldig geholpen met de artikelen.

Kon alles goed vinden en de levering was supersnel

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Zelfs in 1 woord -> Super !!

Via mail contact gehad ivm status voorraad van een lilygo en wanneer ze weer voorradig kwamen. Zeer behulpzaam en snelle reacties. Een aanrader !!

Heel tevreden

Heel tevreden over het bestel proces, de communicatie, de levering van de spullen en natuurlijk het bestelde. Mijn volgende bestelling voor mijn Raspberry projecten zal ik weer bij TinyTronics doen.

Gewoon goed spul

Snel bezorgt Telefoon word opgenomen en betrouwbaar

109 Kanaaldijk-Noord A

Eindhoven 5642 JA